My life in pictures #14

Wat vliegen die weken toch voorbij zeg! Ik heb zoveel foto’s dat ik wel een nieuwe My life in pictures moest maken. 😉 Omdat de lente in aantocht is, zie je regelmatig nieuwe collecties aankomen van merken. Bijvoorbeeld van Catrice, maar ook van het merk Essence. Leuke topcoats en nagellakken gespot. Ziet er vrolijk uit.

Dat Ayumi dol is op eten, is geen geheim. Het maakt niet uit wat je haar geeft ze eet alles op. Ze is echt gek op bamisoep. Daarom maak ik altijd meer, zodat we gezellig samen kunnen eten. Een Indonesisch cakeje gaat er ook wel in bij haar.

In Breda zit een grote Aziatische supermarkt waar we boodschappen hebben gedaan. De producten zijn best prijzig. Het is alleen al leuk om naar alle aparte producten te kijken. We moesten wachten tot Ayumi wakker werd want ze sliep in de auto. Mike kon niet wachten om iets lekkers te kopen binnen haha.

Ik ben zelf erg gemakkelijk met kleding. Als het maar comfortabel zit. Stiekem loop ik het liefste in een joggingsbroek. Af en toe is het best leuk om even wat meer je best te doen. Voor een ander is deze outfit misschien normaal, ik vond mezelf er best hip uitzien haha. Een blouse met een bont gilet en statement ketting.

Dit is een hele luie foto. Ik lig in comfy kleding op de bank terwijl Ayumi tussen mijn benen ligt te chillen en te spelen op de iPad. Heerlijk dat het kan.

Thuis lag er een pakketje voor me klaar met mooie spulletjes van Gosh. Altijd leuk om nieuwe producten te testen. Er komt binnenkort een make-up tutorial van en een uitgebreide review.

Tussendoor waren we even gestopt bij de Burger King om te lunchen. Die Whoppers zijn zo lekker daar. Ik weet niet wat ze in het eten stoppen. Ik was de hele dag en avond bomvol. Hier draag ik een liquid sand nagellakje van Essence.

Het is niet vreemd dat Ayumi haar moeder wilt nadoen. Ik heb haar een schone make-up kwast gegeven en sindsdien speelt ze er elke dag mee. Haar haar is trouwens lang genoeg nu voor 2 schattige staartjes.

Natuurlijk kan ik mijn Youtube kanaal niet vergeten. Met mijn Urban Decay Vice 2 palette heb ik een mooie look gemaakt. De tutorial ervan staat inmiddels online. Het blijft een uitdaging om de tijd ervoor te vinden/maken met een gezin.

Deze foto van valentijnsdag mag niet ontbreken. Hoe commercieel de dag is, hoe leuker het is om toch verrast te worden door je geliefde. Mike kwam thuis met een prachtig bos bloemen, een lief kaartje en mijn favoriete geurtje van Chanel. Thanks sweety!

Na al die persberichten en blogs ben ik zo nieuwsgierig geworden en wist ik bij de Kruidvat wat nagellakjes te scoren. Deze verschijnen binnenkort op mijn blog. Ik heb zoveel klaarstaan om over te bloggen. Het is nu even een kwestie om de tijd ervoor te nemen.

Deze My life in pictures sluit ik graag af met het grote nieuws dat ik nu 12 weken in verwachting ben van ons 2e kindje! 😀 Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor alle lieve en leuke berichtjes die we al hebben ontvangen via Facebook en Instagram. Echt wow! Echt heel lief van jullie. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte van mijn zwangerschap.

1620743_724351297595133_720599503_n

x Liefs,

Sunseeree

1 Comment

  1. Mandy 6 maart 2014 / 23:31

    Leuke foto’s, ben benieuwd naar de reviews van de Gosh producten. En gefeliciteerd met je zwangerschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *