My life in pictures #13

Neem een kijkje in mijn leven. Wat houd mij bezig en wat doen we zo op een doordeweekse dag? Van alles eigenlijk. Mike was een middagje vrij en we besloten spontaan naar de Mc Donalds te gaan. Doen we niet vaak, maar nu dachten we; waarom niet? Papa eet een een groot menu en Ayumi en mama eten een Happy Meal haha. Heerlijk om te zien hoe Ayumi kan genieten van haar frietjes. Ze houdt niet echt van aardappelen, maar friet gaat er altijd in.

Jep, in de winter wordt er binnen ook een muts gedragen. Ayumi is zo dol op haar muts dat ze deze niet af wilt doen. Als ik de muts afpak wordt ze boos. Het maakt niet uit hoor. Ze vermaakt zich prima in haar kamer. Hier zit ze op haar wc potje. Meer in het potje haha. Nu wordt het tijd om het potje te introduceren. Straks gaan we oefenen zonder luier. Ben benieuwd hoe dat zal gaan. Iemand tips?

Het is altijd de grote vraag van de dag. Wat gaan we eten? Ik heb die avond lekker Mexicaans eten gemaakt. Salade met mais, taco’s met gehakt en bonen, beetje rijst en verse guacamole.

#Selfie op Instagram. Beetje suffe foto vond ik zelf. Aangezien ik mezelf amper zag, dacht ik even een foto te plaatsen om te laten weten dat ik nog leef. 😛 Je ziet hier trouwens nog wel mijn ombre haar.

Met een vriendin was ik opzoek naar een leuk cadeautje voor een babyshower. Bij de kassa zag ik dit staan: piemelhoedjes. Wtf??!! Piemelhoedjes? Wie verzint dat? Dit is dus waarschijnlijk voor een baby. Wat moet je ermee doen? Ik heb geen idee en durfde het niet te vragen, omdat ik het heel raar vond. Weet jij wel waarvoor het precies dient?

Het was weer zo’n dag. Herkenbaar voor de moeders onder ons? Ayumi had haar dag niet denk ik. Ze was aan het zeuren, bleef aan mijn been hangen en de hele dag door werd ik getrakteerd op dramatische acts. *Zucht*. Tja, het hoort erbij. Gelukkig zijn het allemaal fases.

Yeah babyshower time! Mijn andere Bff staat bijna op springen. Ze is 16 maart uitgerekend van haar 2e zoontje. Natuurlijk moet dit gevierd worden. We hebben een lekkere lunch verzorgd en uiteraard de boel versierd. Het was erg gezellig en ze heeft mooie cadeautjes gekregen voor de kleine. Spannend hoor als er een nieuw kindje op komst is.

Ayumi gaat ‘s middags rond 16:00 uur naar bed voor haar laatste dutje. Als ze na 45 minuten wakker wordt, is ze vaak best moe. Ik ga dan samen met haar op de bank kroelen. 9 van de 10 keer valt ze weer in slaap. Het is zo schattig om te zien hoe ze slaapt. Om 18:00 uur moest ik haar echt wakker maken. Ze was knock out. Toen heb ik The Bold and the Beautiful gekeken. Na deze foute serie zijn we samen gaan eten. It’s a mommy’s life!

Vergeet me niet te volgen via Bloglovin om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op mijn blog. Klik hier voor de link

x Liefs,

Sunseeree

7 Comments

 1. Tineke 15 februari 2014 / 14:41

  Jouw dochtertje is zo schattig! Wat heb je een leuke blog! Ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin! Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  • Koalabeautymama 15 februari 2014 / 15:25

   Haha wat lief dankjewel! Hartstikke leuk dat je me volgt ^_^ Jij hebt ook een leuke blog! Mooie kledingstyle! x groetjes

 2. Judith 16 februari 2014 / 16:34

  Haha, omg. Wat is de bedoeling van die piemelhoedjes? Nog nooit van gehoord hoor! Erg leuke week weer, succes met de fase van potje plassen 😉

 3. PSnim 16 februari 2014 / 19:04

  Haha die piemelhoedjes zijn voor kleine plassende baby jongentjes tijdens het verschonen! Mijn zoontje plaste altijd op het moment dat de luier af ging.. Die hoedjes hadden dan handig geweest zeg!
  En die laatste foto is lief 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *