My life in pictures #10

Wow we zijn beland in 2014.. Nieuw jaar en een nieuwe start voor ons allen. Ik ben nooit iemand geweest die als een schaap de kudde volgt. Mijn terugblik op 2013 zette ik online rond de kerstdagen.
Op 1 Januari heb ik geen speciaal artikel geschreven terwijl ik het 100 x voorbij zag komen op andere blogs. Ook dit jaar zet ik mijn “goede voornemen” voort. En dat is gewoon doen waar ik zin in heb. Vandaag heb ik mijn eerste My Life In Pictures voor 2014.

Laat ik beginnen bij kerstavond. Een vriend van Mike had voorgesteld om voor ons een kerstmaaltijd te koken. Toen Mike thuiskwam van werk, hoefden we alleen de tafel te dekken en een wijntje in te schenken. Wat een luxe! Hij had een rijkelijk gevulde ovenschotel gemaakt met verse kruiden en kip. Daarnaast had hij een zelfgebakken brood gemaakt met een hartige vulling. Zeker voor herhaling vatbaar.

De 2e kerstdag gingen we ‘s middags lunchen bij vrienden. De leuke verassing was dat Bff May, ging onthullen wat het geslacht was van haar kindje. In de cupcake zat een roze vulling. Het wordt een meisje!

Ayumi is gek op haar vriendje Jin. Een “man” in pak is onweerstaanbaar haha. Ze gaf hem wel 5 kusjes. Ze zagen er allebei super cute uit en hebben samen cadeautjes uitgepakt.

May had een soort crunchy chocolade taart gemaakt volgens een recept van Nigella Lawson. Een lekkere caloriebom, maar wel van genoten.

Om Ayumi een voorbeeld te geven, heb ik haar haarband om mijn hoofd gedaan. Ik blijf nog steeds hopen dat ze haar elastiekjes en strikjes eens laat zitten. Deze haarband bleef er 2 minuten op.

We zitten nu in zo’n fase dat we ‘s nachts bij Ayumi gaan liggen als ze huilt. Er was een periode dat ze steeds ging huilen als we haar naar bed brachten. Deze foto maakte ik van de babyfoon. Papa is Ayumi aan het troosten. Zo lief!

Voor de feestdagen heb ik een make-up look opgenomen voor mijn Youtube channel. Een glamour look waarmee je de show kan stelen. Ik houd echt van dit soort make-up waarbij je goed kan uitpakken.

Na de kerstdagen ben ik er niet bewust van geweest dat we alweer aan het einde waren van 2013. Ik vond het al zo raar dat het zo druk was bij de supermarkt. In de avond hebben we gezellig bij vrienden gegeten en voor de kids vuurwerk afgestoken. Dat vonden ze wel spannend haha. Oeeeeeh en aaaaah’s. Ik was van plan om daarna mijn bed in te duiken.

Even voor middennacht moest ik naar de wc om te plassen. Geloof het of niet maar Ayumi werd wakker van mijn waterval en niet van het geknal buiten. Ik heb haar opgepakt en meenomen naar mijn slaapkamer waar we voor het raam naar het vuurwerk hebben gekeken. Heel spontaan eigenlijk. Het mooiste vuurwerk werd voor ons neus afgestoken. Vervolgens zijn we in bed gekropen om vanuit daar verder te genieten van de gratis show.

Hoe waren jullie kerstdagen en Oud & Nieuw? 

x Liefs,

Sunseeree

4 Comments

 1. clau 3 januari 2014 / 10:19

  Hai, een maand geleden heb ik jouw site ontdekt en ik ben er helemaal gek op! Vooral de filmpjes en posts van toen je zwanger was vond ik heel leuk om te zien 😀 Jij zei ook in een filmpje dat je nog studeerde, was je toen aan het afstuderen of studeer je nog steeds? Ik wil ook graag voor een kindje gaan maar ik moet nog 5.5 maand tot mijn afstuderen en ik vraag me echt af of een zwangerschap (als ik zo snel zwanger mag worden) samengaat met afstuderen?! XXX

  • Koalabeautymama 3 januari 2014 / 10:32

   Aawwh wat lief dankjewel! Wat leuk dat je zwanger wilt worden. Elke zwangerschap is natuurlijk anders en je weet niet hoe lang het duurt voordat je werkelijk zwanger wordt. Ik ben gestopt met studeren, omdat ik een slechte ervaring had op mijn stage en teveel stress had. Ik wilde mezelf focussen op mijn gezin. Ik was heel erg misselijk en moe en had bekkenpijn. Dat was erg vervelend om zo naar school te gaan. De eerste maanden van je zwangerschap is een achtbaan van hormonen. Maar wie weet heb jij nergens last van en gaat het prima! 🙂 Ik vond het pittig. Echter mijn vriendin is in haar 2e zwangerschap en heeft nooit kwalen gehad. Terwijl zij ook studeerde en werkte aan haar carriere.

   Volg je hart en doe wat jij denkt wat het beste is. Zwanger zijn is zo’n aparte ervaring, die je zelf moet ervaren. Heel veel succes met je studie en ik hoop dat je in de toekomst een mooi wondertje op de wereld mag zetten xXx Groetjes

   • clau 3 januari 2014 / 11:34

    Klopt, helemaal waar dat elke zwangerschap anders is. Ik vind het een moeilijke keuze en twijfel al lange tijd. Ik denk dat ik er over een maandje gewoon voor ga. De kans dat je gelijk zwanger wordt is natuurlijk al heel klein, en met elke ronde waarin het niet lukt kom ik weer iets dichter bij mijn afstuderen. Ga zo door met je site, ik vind hem echt heel leuk 😀 xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *