My Beauty Wishlist

Vriendinnen van mij kan je enorm blij maken met een designertas. Ze hebben er altijd wel 1 nodig en ondertussen hebben ze een hele collectie. Ik geef niet zoveel om tassen. Dat heb ik juist wel weer met make-up! Ik koop liever een nieuwe blush dan het nieuwste trendy shirtje wat bij de Zara ligt. Als ik een mooie aankoop heb gedaan, dan spring ik een gat in de lucht. Eigenlijk best stom dat ik er zo blij van word, maar het maakt me echt gelukkig.
Net als fashion veranderen de collecties, de kleuren en de trends. Tegenwoordig geef ik niet zo snel geld uit aan high end make-up. Een kind kost meer dan genoeg! Toch heb ik een Beauty Wishlist gemaakt. Kijk je mee naar mijn wanna-haves?

De eerste die op mijn lijstje staat deze Sheer Glow foundation van het merk Nars. Het merk is niet verkrijgbaar in Nederland, maar is wel te bestellen via verschillende websites of kan je kopen bij cosmetica-winkels in het buitenland.
Ik weet dat vele beauty guru’s erbij zweren. Ik heb er zoveel positieve dingen over gehoord, dat ik het graag zelf wil uitproberen. Het lijkt me fijn om een foundation te hebben die er natuurlijk uitziet en je huid een mooie glow geeft. Blijkbaar is dit ook een geschikte foundation voor foto’s. Bijvoorbeeld voor je trouwdag of een speciale gelegenheid, omdat er geen spf inzit.

De tweede op mijn lijstje is de Fix Plus van Mac cosmetics. Een hydraterende spray voor je gezicht die je huid verfrist. Bovendien blijft je make-up na het sprayen van dit goedje, langer zitten. Je kan de Fix Plus ook gebruiken op je make-upkwast om oogschaduw intenser te laten overkomen. Het is multifunctioneel en zou ik graag aan mijn beauty stash willen toevoegen.

Voor de Luminous Silk foundation van Giorgio Armani mag je flink in je buidel tasten. Deze foundation kost namelijk € 48,00! Net als de Sheer Glow foundation van Nars, heb ik over de Luminous Silk foundation veel goede dingen gehoord. Vrouwen spreken van magie op je huid. Een stralende huid die perfect blijft zitten. Er is niet 1 review die ik kon vinden met negatief commentaar, behalve de prijs dan. Als beautylover ben ik zeker van plan om deze een keer te testen. Ooit..

 

ShimmerBricks

De Shimmer Bricks van Bobbi Brown zal je vast en zeker wel kennen. Verschillende glanzende kleuren die je huid een gezonde glow geven. Hij is te gebruiken als blush of als highlighter. Als ik voorbij de counter loop van Bobbi Brown, dan kijk ik snel weg. Ik vind ze super mooi. Het nadeel is dat deze goodies vrij prijzig zijn. Denk aan € 46,00. Ik hoop er ooit 1 te bemachtigen.

De wimperkruller. Naar mijn mening een eng ding die ik zo kan plaatsen bij een operatietafel. Mijn vriendinnen kunnen niet zonder. Op zich heb ik geen moeilijke wimpers. Ze zijn niet super lang en buigen prima in vorm na het aanbrengen van mascara. Een wimperkruller kan mijn wimpers net dat extra’s geven. Vele zijn erg tevreden over de wimperkruller van Shiseido. Het lijkt me een fijn product om mijn wimpers te laten knallen.

Make-upkwasten kan je nooit genoeg hebben. De afgelopen jaren heb ik heel wat bij elkaar verzameld. Toch mis ik goede kwaliteit kwasten die het aanbrengen van mijn make-up makkelijker maken en mooier. Zo mis ik bijvoorbeeld een grote poederkwast en een dun eyelinerpenseel. De kwastensets van Sigma staan al een tijd op mijn Wishlist. Voor een complete set betaal je snel meer dan €100,00. Auw..

Last but not least, is de Coralista blush van Benefit. Deze blush kan ik gewoon niet vergeten. Precies die koraalkleur die ik zocht. De visagist bij de Benefit counter had deze aangebracht op mijn wangen. Een beetje teveel, maar ik zag wel gelijk dat dit een geweldige blush was. Ik wil deze zo graag hebben! 

Nou dit was mijn Beauty Wishlist. Het begon als een leuk idee voor een artikel. Ondertussen werd het schrijven ervan best deprimerend haha. Natuurlijk zou ik alles willen hebben. Helaas heb ik geen geldboom in mijn tuin. 

Wat staat er op jouw Beauty Wishlist?

x Liefs,

Sunseeree 

2 Comments

  1. mamawatdoejenou.nl 16 mei 2014 / 15:58

    Ik heb die bronze shimmer bricks van Bobbi Brown. Ik koop nooit zulke dure producten maar dit was echt de investering waard!!

  2. Femke 16 mei 2014 / 17:09

    Aahh, goede wishlist ja… *zwijmel zwijmel* De blush van Bobbi Brown vind ik echt GEWELDIG MOOI!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *