MUA Cosmetics gebruiken voor Budget Glam Look

MUA Cosmetics heb je vast wel een keer gespot bij de Kruidvat. Maar heb je het wel eens geprobeerd? Meestal combineer ik budget cosmetica met high end make-up. Het gaat er ten slotte om dat je tevreden bent over een make-up product en dat je huid er goed op reageert. Inmiddels heb ik al behoorlijk wat producten van MUA Cosmetics in mijn beauty stash en leek het mij leuk om er een look van te maken. Het is betaalbare make-up en er zitten echt wat pareltjes tussen. Veel kijkplezier!

Psst..! Mijn favoriet en aanraders zijn de lip lacquers en het gouden doosje met daarin een bronzer & highlighter. Love it!

 

Vergeet niet te abonneren op ons Youtube Kanaal, want zo blijf je als eerste op de hoogte van al onze nieuwste video’s. 🙂


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

* Deze producten heb ik vrijblijvend gekregen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *