Je haar in model föhnen is nu super easy! Ik review de Carmen Ion1000 roterende borstel

Je haar in model föhnen is nu super easy! Ik review de Carmen Ion1000 roterende krulborstel. De naam verklapt het al een beetje. Het is een föhn en een roterende borstel in 1. De styling tool is geschikt voor half lang tot lang haar en zorgt voor een vlot kapsel dat speels in model valt. Je kan je lokken naar binnen of naar buiten stylen. Ik vind het vooral erg mooi als je laagjes in je haar hebt.

In deze video laat ik gelijk zien hoe ik mijn haar er gemakkelijk mee in model breng. Als mama met een druk gezinsleven wil ik er toch leuk uitzien haha. Gelukkig kost het weinig tijd. Veel kijkplezier!

Facts over de Carmen Ion1000:

♥ 1000 Watt en 2 temperatuurstanden (500W – 1000W).
♥ 2 draairichtingen.
♥ Ionische technologie. Antistatische en verzorgende werking voor glanzend haar.
♥ 50 mm keramische haarborstel.
♥ Meedraaiend snoer.
♥ Coolshotfunctie om het haar te fixeren.

 

Vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van onze nieuwste video’s. youtube.nl/Koalabeautymama 🙂

Wat is jouw eerste indruk? Heb jij een aanrader voor een styling tool?Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

1 Comment

  1. Chantal 16 maart 2016 / 10:28

    Dat ziet er mooi uit! Ik ben zelf nogal onhandig met een losse borstel en föhn dus dat is voor mij een uitkomst 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *