Mijn nieuwe Valentino bag + D&G sunnies

Het is na al die jaren toch gebeurd.. Ik heb een nieuwe designertas!! Van de allerliefste hubby to be gekregen en ik ben er dolgelukkig mee.

Ergens in 2010 kocht ik een zwarte tas bij de River Island. Ik had er toen 45,00 Euro voor betaald ofzo. Mijn vriendinnen zijn volgens mij verzamelaars van designertassen, want ze hebben alleen merken zoals Louis Vuitton, Burberry, Gucci en Marc Jacobs..

Tja, ik vond het echt zonde om zoveel geld uit te geven aan een tas. Als ik denk aan de prijzen dan schrik ik me rot. Daar kan ik een hele outfit van kopen! Mij niet gezien…


Van ellende is mijn River Island tas uit elkaar gevallen en hij was helemaal versleten. Hij gaat overal mee naar toe en alles stop ik erin. Na een paar jaar schaamde ik voor mijn tas, want het werd gewoon een beetje armoedig haha. Natuurlijk vond ik al die merktassen wel mooi. Mike wilde mij al eerder een designertas schenken, maar dan was ik te gierig voor mezelf. Dat geld kunnen we goed besteden aan ons gezin of kleding voor de kids.

Op een gegeven moment dacht ik: Fuck it! Ik ga nu kijken voor een mooie tas. Het was ment to be mensen. Ik zag deze prachtige leren tas van Valentino Nero met stoere studs aan de zijkanten.
Er is voldoende ruimte binnenin en er zijn diverse vakjes waar je iets kwijt kan. Of in dit geval, genoeg vakjes om juist niet iets kwijt te raken. 😛 Ik zit altijd een eeuwigheid naar mijn iphone te zoeken terwijl hij er gewoon inzat.. Anyways, het probleem is opgelost.


De rode kleur aan de binnenkant is super sexy en de tas lijkt wel voor mij gemaakt te zijn. I’m in love! Er zit een hengsel aan waardoor het voor mij makkelijk is om ‘m overal mee naar toe te nemen.
Vroeger zou ik met dure spullen extra voorzichtig zijn. Denk aan amper dragen of aanraken. Nu wil ik er van genieten en gebruik ik ‘m dagelijks. Happy wife, happy life!


Toen ik voor een persreis naar Londen ging, zag ik deze toffe zonnebril van D&G 4216. Ik had geen tijd om ‘m te kopen. Echter gingen we een paar weken later op vakantie naar Turkije en kon ik ‘m alsnog bewonderen op Schiphol. Ik ben een gelukkige vrouw, want ook deze accessoire heb ik van Mike cadeau gekregen. Thanks sweety! 😀

Hopelijk blijft het hierbij haha. Ik kan er weer tegenaan. Zou jij zomaar een designertas voor jezelf kopen? 

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

6 Comments

 1. Wendy (B) 4 september 2015 / 08:11

  Ik zal er ooit wel eens eentje kopen 🙂
  Van welk merk weet ik nog niet.

 2. Kelly - Pluiskonijn.nl 4 september 2015 / 12:12

  Prachtig is hij! Dat rood met zwart en studs is inderdaad gewoon sexy haha! Ik heb een tas van Micheal Kors die ik met veel liefde gebruik en erg trots op ben

 3. Fenna 4 september 2015 / 18:45

  Wauw <3 stoer, sexy en past overal bij! Wat wil je nog meer :p ?

 4. Nicetobeout 4 september 2015 / 20:13

  Ik vind die Cowboy bags zo mooi, maar te duur om voor mezelf te kopen.. Dus snap wat je bedoeld.

 5. Madelaine 5 september 2015 / 13:23

  Hell yes! Ik heb nu een Longchamp Pliage Neo (niet zo heel erg fancy maar toch duurder dan gemiddeld), een kleine Calvin Klein tas en een Armani tas. Treat yo self toch? Ik word er erg blij van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *