Mijn favorieten van het moment Juli

img_0407

Mijn laatste aanwinst is deze lipstick die ik had gekocht bij de Mac counter in de Bijenkorf. De kleur staat fris, zoet en zomers. Deze moest ik hebben en ben er erg blij mee!

img_0671

Onlangs had ik een Diorworkshop gewonnen van het magazine Glamour. We kregen 4 geuren te ruiken en welke er uit sprong voor jou, die kreeg je in je goodiebag. Normaal gesproken draag ik nooit parfum maar deze is lekker fris en bloemig. Precies iets voor mij.

img_0672

Dan hier een aantal make-upproducten van Mac cosmetics mijn favoriete merk.
1) Paint pot in de kleur “Soft Ochre” ideaal als oogschaduwbasis.
2) Studio Sculpt foundation in de kleur NC20. Hij is medium dekkend en op gelbasis.
3) Pro Longwear concealer. Mega dekkend en blend super mooi in de huid.
4) Mineralize blush in de kleur “Dainty” met een subtiele shimmer en zachtroze tint.
5) DUO Adhesive aka wimperlijm. Droogt transparant op. Ook gekocht bij Mac.

img_0674

Hier zie je de “Dainty” blush van dichtbij. Wat hou ik van deze blush! Prachtig voor een dagelijkse make-up look maar ook voor s’avonds in combinatie met bijv. een bronzer.

img_0675

Opi nagellakjes vind ik erg fijn in gebruik. Deze had ik toen nog gekocht bij de Sephora. De kleur is zachtroze, glanzend, vrouwelijk en gebruik ik veel als het mooi weer is incl. op mijn teennagels. Hij is het mooist als je 2 laagjes aanbrengt. Verder droogt ie snel.

img_0676

Af en toe heb je wel eens zo’n moment dat je jezelf laat gaan met een aankoop. Je weet dat je rustig aan moet doen met je geld, maar toch breng je jezelf in de verleiding.. In de Bijenkorf had ik dan ook deze krultang gekocht van Jose Eber. Hij was volgens mij rond de 130,00 Euro… Wel met levenslange garantie! Met dat excuus en prachtige krullen verliet ik het warenhuis met een grote tas in mijn hand. Hij is het zeker waard geweest.

img_0678

Dat waren mijn meest favoriete producten van het moment. Ik gebruik veel producten bijna dagelijks of regelmatig. Ik hoop dat je het leuk vond en wellicht heb je wel iets voor jezelf gezien ? Mocht je vragen hebben of bijvoorbeeld een request van een filmpje, laat dan vooral even een comment achter. Vergeet natuurlijk niet te abonneren en te volgen om op de hoogte te blijven ^_^ http://www.youtube.nl/Sunseeree

Groetjes xXx

Sunseeree

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *