Met Psycholoog So V’s Choice praten over persoonlijke Mama issues

Het leven is niet altijd even leuk en ook het moederschap blijft een uitdaging. Als moeder sta je toch centraal in het gezin en als jij wegvalt of niet “normaal” kan functioneren, wie is er dan om de kinderen enz. op te vangen?

Een tijdje terug vertelde ik in een persoonlijke vlog dat ik mezelf al een tijdje niet lekker in mijn vel voel. Zonder kinderen had ik er misschien anders mee omgegaan als nu. Nu ik moeder ben heb ik ook verantwoordelijkheid en wil ik bepaalde emotionele dieptepunten zo snel mogelijk aanpakken. Ondanks dat ik veel te verwerken heb, heb ik meerdere obstakels overwonnen. Dit geeft ontzettend veel rust in mijn hoofd, maar het is absoluut niet makkelijk geweest. Op een gegeven moment bereik je zo’n punt dat je het gewoon moet doen.

Samen met psycholoog en coach Sophie van So V’s Choice, praat ik eerlijk over deze persoonlijk mama issues. En delen we tips hoe jij er thuis mee om kan gaan of bepaalde situaties kan aanpakken als je het ook even niet meer ziet zitten. Het draait om erkennen, ervaren, loslaten en vooral voor jezelf kiezen.

Ik kreeg veel reactie’s van moeders die in dezelfde situatie zitten of in een soort gelijke situatie hebben gezeten. Heel herkenbaar dus! Dit had ik niet verwacht. Graag wil ik dit bespreekbaar maken en horen jullie ook de kant van een professionele psycholoog. Ik hoop dat je de tips kunt toepassen in het dagelijkse leven! 😀

Vergeet niet te abonneren op mijn Youtube kanaal, want zo blijf je op de hoogte van al onze nieuwste video’s.

Wil je meer weten over So V’s Choice? Kijk dan even op haar eigen blog of Youtube kanaal. Veel kijkplezier. x

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

2 Comments

  1. Chitra 22 februari 2017 / 10:34

    Wat een leuke video! Heel herkenbaar. Ik vind het heel knap hoe eerlijk je erover bent, soms is het inderdaad gewoon shit haha. Goede tips uitgehaald 🙂

    • KoalaBeautyMama 22 februari 2017 / 20:00

      Hoi Chitra, dankjewel! Ben blij dat je er een paar goede tips hebt uitgehaald voor jezelf. 😀 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *