Met ons gezin naar het Allerhande Kerstfestival bij het Spoorwegmuseum

dia1-2

Gisteren zijn we naar het Allerhande Kerstfestival geweest bij het Spoorwegmuseum in Utrecht. Vorig jaar wilde ik al graag naar het kerstfestival, maar nu gingen we eindelijk zelf een kijkje nemen. In de vlog kan je een impressie zien van alles. Albert Heijn weet wel hoe ze zoiets moeten organiseren. Overal gezelligheid, muziek en lekker eten!

Het was wel behoorlijk druk en ik had begrepen dat alle kaarten waren uitverkocht? Het is super leuk om met je kinderen te gaan, maar wel met hulp van iemand die je kan vergezellen en het liefst zonder kinderwagen. Daar was het naar mijn idee te druk voor. Het is zeker iets wat je zelf moet ervaren, want wij hebben een topmiddag gehad! Wij gingen met een voldaan gevoel en voldoende kerstinspiratie weer naar huis. Veel kijkplezier! 🙂

Vergeet niet te abonneren op het Youtube Kanaal van KoalaBeautyMama, want zo blijf je op de hoogte van al onze nieuwste video’s.

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

*Wij waren uitgenodigd 

4 Comments

 1. Anneleen 11 december 2016 / 10:32

  Wauw ziet er een gezellig festivalletje uit! Met zoveel lekkers! 🙂 Ook leuk dat de kindjes er konden knutselen!

  • KoalaBeautyMama 14 december 2016 / 09:32

   Ik wist niet dat de kinderen konden knutselen, maar het was heel goed georganiseerd. 😀

 2. Nicetobeout 11 december 2016 / 18:48

  Leuk he, wij waren er gisteren omdat ik daar een diner had gewonnen. Het festival was leuk maar mega druk, dat was wel jammer. Ik was er dit jaar voor het eerst en ga volgend jaar denk ik ook wel weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *