Mega shoplog van de Primark

We all love Primark right? Ik heb 2 keer geshopt bij deze leuke winkelketen. De ene keer was bij de opening van een nieuw filiaal in Den Haag en de dag erna heb ik geshopt bij de Primark in Rotterdam. Ik moest iets ruilen en zo kwam ik weer andere dingen tegen. In deze shoplog zie je accessoires, beauty, kleding voor dames, maar ik heb ook wat voor Mike en Masato gescoord. Veel kijkplezier.

Vergeet niet te abonneren op mijn Beauty Channel, want zo blijf je op de hoogte van de laatste video’s: youtube.nl/Sunseeree

 

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

3 Comments

  1. Judith 31 december 2014 / 14:08

    Haha, omg, Sunseeree zit bij een sekte. Nee joh, die dragen zulke hoeden toch niet?! Ik vind je ‘m heel tof staan. De joggingbroek is ook erg leuk! X, Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *