MEGA MY LIFE IN PICTURES #145 MIJN EIGEN BEDRIJF, VAKANTIE DISNEYLAND & MEER

Tijd voor een MEGA My life in pictures. Hij was er even niet geweest dus daarom leek het mij leuk om dit te delen. Drukke tijden deze zomer. Veel gebeurtenissen, bijzondere momenten en veel dingen die geregeld moeten worden. Iedereen heeft wel eens zo’n periode dat je tijd tekort komt en continu op pad bent. Maar goed, lekker bezig zijn is altijd goed toch?

Thuis ontving ik een leuk pakket met de nieuwe Skechers CALI slippers. De zool is gemaakt van Yoga foam en vormen uiteindelijk naar de vorm van je voeten. De bandjes zitten stevig zonder pijn te doen. Super comfy en ideaal voor de zomer. Ik heb ze gelijk meegenomen op vakantie. Ze lopen hemels.
Last minute ging ik naar Amsterdam om mijn haren mooi te verven. Bye bye bad hairdays! Een tintje lichter en i love it! Staat toch wat mooier op de foto. Als je haar maar goed zit..

Misschien hebben jullie het al gezien of gehoord, ik ga een nieuwe uitdaging aan! Ik heb mezelf namelijk ingeschreven bij KvK voor mijn eigen bedrijf als schoonheidsspecialiste. Ik ga mijn passie voor beauty weer oppakken en ben momenteel bezig om de nieuwste technieken volgens de laatste trends te leren. De bedoeling is om op 25 juli online te gaan met mijn website en natuurlijk in de praktijk. Alles omtrent mijn bedrijf, de behandelingen en de resultaat foto’s kun je volgen via Instagram: @beautybysunseeree.

Al jaren stond het op mijn verlanglijst: een meeting met onze trouwe kijkers. Het leek mij zo ontzettend leuk om de mensen met wie we online contact hebben in het echt te ontmoeten. Bij Vincent’s in Etten-Leur hebben we een heerlijke lunch gehad en konden we elkaar beter leren kennen. Wat was het enorm gezellig! Natuurlijk had ik ook een leuke verrassing meegebracht. De vlog van de meeting kun je via deze link bekijken! 😀

We mogen niet klagen met het weer vind ik! Tijdens een buitenspeeldag mochten we op school samen spelen. Op het schoolplein waren allerlei activiteiten van jong tot oud. Ze konden wat lekkers krijgen en er was zelfs een paar en wagen waar je een rondje mee mocht rijden. Super leuk!

Vaderdag hebben we gevierd met een cadeautje van de kinderen een bescheiden ontbijt op bed. Helaas moest papa de hele dag werken. Niet erg hoor, want daarna gingen we met z’n allen op vakantie. Ayumi en Masato waren blij dat ze hun knutsels konden geven. Altijd een lief moment.
Zondag waren we druk met spullen verzamelen en koffers inpakken. Ook deden we alvast boodschappen voor in de auto. We moesten ongeveer 5 a 6 uur rijden naar Frankrijk. Spannend hoor zo’n eerste keer. We verbleven een dag van de voren in een budget hotel, zodat we de volgende dag volop konden profiteren van onze vakantie in Disneyland Parijs. Ayumi vroeg om 6:00 uur in de ochtend wanneer het zwembad openging.. Die had er zin in! 😉

Wow, wat is Disney toch indrukwekkend! Feel the magic, zeggen ze. Ik dacht het zal wel meevallen voor volwassenen, maar ik ben diep onder de indruk. Alles is zo ontzettend mooi in thema gemaakt en het is plezier voor het hele gezin. Ayumi was helemaal hyper en het was echt genieten. Uiteraard moesten we even op de foto met de Disneyfiguren. Masato vond het soms een beetje te spannend of wilde niet op de foto. Geeft niet hoor.

We konden bij diverse restaurants kiezen uit een Plus menu. Dit was onze lunch haha. Annette’s is een aanrader om te eten. Gezellig en lekker! Je kunt in een hotel of ander restaurant ook kiezen voor een buffet. Ik zou even de recensies checken, want niet elk restaurant of hotel is hetzelfde. Hmmm. Ons buikje is rond!

We waren doordeweeks gegaan en eigenlijk is het altijd druk. Daarnaast zaten we precies in een hittegolf van 37 graden. Tussendoor gingen we naar ons hotel om samen te zwemmen. Je kunt je overal vermaken en verveelt je nooit hier. Je raakt gewoon niet uitgekeken. Neem wel een gevulde portemonnee mee, want Disney is duur haha. Tip: koop van te voren in de supermarkt VEEL drinken en neem het mee het park in. Een fast pass is gratis en een aanrader als je tijd wilt besparen bij een attractie. Doei wachttijd!

Zo sta je in een prinsessenwereld en zo sta je bij een avonturenpark bij de piraten. Bizar.. Ja, ik ben fan haha. Zo mooi je moet het gewoon zelf ervaren. Je kunt eventueel in het park met een treintje mee of op de boot een rondje varen.

Naast het park is Disney Studio’s. Leuk om te zien, maar voor ons niet veel te doen. Hup, terug naar het park. Bij het prinsessen paviljoen kon je een echte prinses ontmoeten. Dit was geweldig! Vooral het gezichtje van Ayumi was prachtig om te zien. Ze maken niet alleen een foto met je, maar kletsen ook met je kinderen.
Masato kreeg van ons een Cars autootje. Hij was erg ZO blij mee dat hij zei: ” Mama, papa, foto maken alsjeblieft?!” Hahaha. Gekke jongen.

Inmiddels zijn we weer thuis en bereiden we ons voor op een nieuwe week. School begint, we moeten Ayumi en Masato’s verjaardag plannen en ik ben volop bezig met mijn eigen bedrijf voor de officiële lancering. Sorry als je de blogs op KoalaBeautyMama mist. Het is nu even te druk. Wel kun je de vlogs op Youtube bekijken. De eerste Disneyland Parijs vlog staat al online! 😀 Tot snel. Fijne dag allemaal! x


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

2 Comments

  1. Anke 26 juni 2017 / 08:04

    Wat een geweldige vakantie hebben jullie gehad! Staat vanaf nu ook op mijn wensenlijstje voor als de kleine man iets ouder is 🙂 spannend de start van je bedrijf, heel veel succes ermee en geniet van de nieuwe stap!

    • KoalaBeautyMama 27 juni 2017 / 16:50

      Dankjewel Anke! Ja echt een aanrader hoor, want het is super leuk voor het hele gezin! 😀 Liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *