In de Media

Koalabeautymama in  het programma “Jan Rijdt Rond”

Wij waren op tv! In het nieuwe programma “Jan Rijdt Rond” waren wij als gezin te gast om te vertellen over Koalabeautymama en wat we nu eigenlijk doen. Youtube staat hierin centraal en geven we een kijkje in ons leven. Lees meer hierover via deze link. Hier vlog ik ook achter de schermen van de opnames. Wil je het officiële fragment bekijken? Bekijk ‘m dan hier.

Online influencer en creator bij Social1nfluencers

Sinds 2011 ben ik onderdeel van Social1nfluencers. Het grootste vloggers-netwerk van Nederland en experts op het gebied van Youtube en online media. Zo ben ik als creator altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes op Youtube gebied en mag ik samenwerken met interessante merken en bedrijven.

Stream Team Member voor Netflix

Samen met mijn man Mike ben ik lid van het officiële Netflix Stream Team Nederland. Wij brengen je op de hoogte van leuke nieuwtjes, interessante kijktips en van alles wat Netflix te bieden heeft. Deze nieuwtjes kan je maandelijks volgen hier op mijn blog of via Mike’s zijn Instagram. Hope you enjoy! 

Televisieprogramma Uploadtv van VPRO

Op 5 April 2013 heb ik meegedaan met het programma Uploadtv van de VPRO. In dit programma heb ik live een beauty make-over gemaakt samen met andere beautyvloggers. Dit deden wij via een Google hang-out dat rechtstreeks op de tv te zien was. Het thema was “Baas op eigen buis”. Op een groot scherm achter de presentators waren verschillende beautyguru’s van Youtube te zien waaronder ik zelf.

Klik hier voor de de uitzending: 

Ik vond het een leuke ervaring en heb dus deze live make-over thuis gefilmd met mijn eigen camera. Hier kan je mijn video bekijken.

Tijdschrift “Ouders van nu” in het rubriek “Follow me”

Toen ik voor het eerst in verwachting was, werd mij gevraagd of ik mee wilde doen aan een rubriek van het tijdschrift “Ouders van nu”. Het heet “Follow me”, waar verschillende vrouwen worden gevolgd tijdens en na de zwangerschap. Ontzettend leuk om terug te lezen wat mijn ervaring was in die bepaalde periodes.

WIJ a La MAMA

Voor dit grote online platform heb ik blogs geschreven en video’s gemaakt omtrent het Moederschap & Beauty.