MayBeauty Incredible Pore Mask review

Een verzorgend masker gebruik ik eigenlijk veel te weinig. Van MayBeauty kreeg ik het Incredible Pore Mask opgestuurd en ik was benieuwd wat voor effect het op mijn huid zou hebben. Het gezichtsmasker zou je poriën reinigen, verfijnen en sluiten. En bovendien de huid glad en zuiver maken zonder overtollig talg en olie. Het is niet getest op dieren. Zowel vrouwen als mannen kunnen het gebruiken.

Het masker zit in een handige verpakking. Je kan een kuipje eraf breken en alles is klaar voor gebruik. Je hoeft dus niks te mengen met water bijvoorbeeld. Ook ideaal om mee te nemen naar een hotelovernachting of iets dergelijks. Met de inhoud kan je rijkelijk je hele gezicht insmeren. Het ruikt lekker fris en op een gereinigde huid breng ik dit aan met mijn vingers. Er wordt geadviseerd dit masker 15-30 minuten te laten inwerken.

Ingrediënten:

Kaolin, Water, Glycerin, Dipropylene glycol, Bentonite, Prunus armeniaca(Apricot) kernel oil, Camellia japonica seed oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, PEG-100 stearate, Polysorbate 60, Butylene glycol, Propylene glycol, Nelumbium speciosum flower extract, Iris versicolor extract, Gnaphalium leontopodium flower extract, Jasminum officinale (Jasmine) flower extract, Lilium candidum flower extract, Rosa centifolia flower extract, Freesia refracta extract, Sodium hyaluronate, Betaine, Aloe barbadensis leaf juice, Soluble collagen, Tremella fuciformis (Mushroom) extract, Butylene glycol, 1,2-Hexanediol, Sorbitan sesquioleate, DMDM Hydantoin, Perfume, Tocopheryl acetate, Disodium EDTA.

Rondom mijn neus heb ik best grove poriën. Ik heb een combineerde tot droge huid met hier en daar wat onzuiverheden. Ik was dan ook erg benieuwd naar het resultaat. Het aanbrengen ging gemakkelijk en het masker voelde verkoelend aan. Op een gegeven moment gaat het opdrogen en geeft het een super strak onaangenaam gevoel. Ik heb het masker ongeveer 15 minuten op mijn gezicht gelaten. Toen vond ik het niet meer fijn. Met lauw/warmwater kun je het afspoelen. Ik adviseer hierbij een nat washandje te gebruiken om alles te verwijderen. Dit gaat veel sneller.

Het eindresultaat? Mijn huid voelde heel zacht aan en ik had het idee dat mijn poriën wel iets verfijnd waren. Echter had ik achteraf ook last van rode plekjes en voelde mijn huid eerder trekkerig aan dan gevoed. In der loop van dag is de roodheid verdwenen. Met een verzorgende crème heb je het trekkerige gevoel zo opgelost. De volgende dagen was mijn huid wel van streek en heb ik na een aantal dagen nog steeds een “bobbelige” huid waar ik het masker had aangebracht..

Mijn conclusie: ik twijfel of dit wel het juiste product is voor mijn huid. Het is niet dat ik het zo geweldig vond, dat ik het volgende week weer ga proberen. Helaas. Wellicht toch een goed masker voor dames of heren met een “vettere” huid. Voor 8 behandelingen/gezichtsmaskers betaal je 26,00 Euro. Wil je dit masker zelf proberen? Gebruikt dan de code: sunseeree-mask voor een leuke korting van 30%. 🙂

Ben jij al bekend met de producten van May Beauty?

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *