max caviar nails van de action

Altijd heb ik de Ciaté nagellak en beads willen uitproberen, maar was eerlijk gezegd te gierig om zoveel geld ervoor uit te geven. Inmiddels bestaat het al een tijdje en is het nog steeds erg geliefd. Het is zo’n leuk gezicht met al die verschillende kleine bolletjes op je nagels. Toen ik laatst bij de Action was, zag ik bij de beauty afdeling dit schattige setje. Yes! Budget proof. Lets try it out 🙂

DSC_0917

Op de verpakking zie je gelijk welke stappen je moet nemen om deze caviar nagels te krijgen:

1) Breng de nagellak aan. (de zwarte nagellak).
2) Breng de topcoat aan. (de doorzichtige nagellak).
3) Breng de bead/bolletjes aan. (deze strooi je over je nagel).

DSC_0921

De zwarte nagellak brengt gemakkelijk aan en droogt snel. Voor mij was 1 laagje al voldoende, want hij dekt mooi egaal. De doorzichtige topcoat brengt ook heel fijn aan, alleen lijkt deze wel mega vloeibaar in plaats van stroperig, wat je wel eens bij andere nagellak merkt. De gekleurde bolletjes zien er zo feestelijk uit. Ik word al vrolijk als ik er naar kijk. Oja en nu.. hoe gaan we dit doen zonder te kliederen?

Bij het merk Ciaté krijg je bij de set een bakje met een mini trechter volgens mij. Ik heb mijn nagel boven de plastic verpakking gehouden om zo de gekleurde bolletjes op te vangen. Vervolgens heb ik de bolletjes rechtstreeks over mijn nagel gegoten. Daarna heb ik met mijn vinger voorzichtig de bolletjes aangedrukt, zodat ze stevig blijven zitten. De eerste keer is niet perfect gegaan. Ik heb op mijn nagelrandje nog een beetje topcoat aangebracht en de stappen herhaald.

DSC_0925

DSC_0927

Leuk om te zien hoe minuscuul de bolletjes zijn. Ze liggen wel all over the place. Ik heb ze weggegooid, want vond het niet de moeite om het terug te stoppen. Met een bokkenpootje ben ik langs de randjes van mijn nagel gegaan om alles een nette vorm te geven.

DSC_0934

Dit is het resultaat. Alle nagellak droogt snel op en op het eerste gezicht lijken de caviar bolletjes goed te hechten. Na al die tijd dan eindelijk mijn caviar nails. En wat vind ik ervan? Eerlijk gezegd een beetje tegenvallen. Het idee is super leuk, maar ik moet steeds denken aan een fancy pleister op mijn vinger. Tenminste in mijn ervaring voelt het zo, omdat je nagel zo breed/dik lijkt. Dan de volgende test: hoe lang blijft het zitten? Na een middag zag ik al kale plekjes. De bolletjes laten op bepaalde plekken wel los. Je verwijdert de caviar nails gewoon met een watje en nagellakremover. Conclusie: het is leuk voor een feestje, een avondje uit of voor op de foto. Het was grappig om uit te proberen. Het setje kost €0,79.

Wat vind jij van de Caviar nails?  

Liefs,

Sunseeree 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *