Mijn Ervaring + VLOG: Masterclass Ondernemen met Annic van Wonderen

schermafbeelding-2016-09-22-om-10-16-41

Al een jaar geleden wilde ik graag de Masterclass: Ondernemen volgen van de inspirerende Annic van Wonderen. Voor diegene die haar nog niet kent, ze is een succesvolle zakenvrouw, ondernemer, spreker en begon zonder startkapitaal het bekende I Love Fashion News. Hiermee bereikte ze over de 2 miljoen bezoekers per maand en werd de grootste mode website van Nederland. Wow! Dit is inmiddels veranderd in Annicvw.com.

Vorige week zondag, was ik aanwezig bij haar masterclass in het mooie Renaissance Hotel in Amsterdam. Het mooie aan Annic is, dat ze echt en oprecht de tijd neemt om met je kennis te maken en praten over jouw doel, werk en passie. Vol enthousiasme en positiviteit stond ze te spreken. Dit urenlang zonder haar drive en energie te verliezen. Wat een bijzondere vrouw. Niet gek dat de zaal bewonderend naar haar zat te luisteren.
In haar masterclass leer je DE tips en tricks over ondernemen. Onder andere over doelen stellen, hoe je die effectief kan bereiken zonder jezelf voorbij te lopen. Marketing, branding, netwerken, social media en zoveel meer dat je het even moet laten bezinken. Dit is waardevolle informatie waar je iets mee kunt. Of je nu schoonheidsspecialiste bent, online influencer of fysiotherapeut, je haalt er genoeg uit om van te leren.

Maar goed, waarom wilde ik graag aanwezig zijn? Wat wilde ik graag leren? Ik maakte een lijstje voor mezelf waar ik onder andere deze vragen stelde:

Hoe haal ik het meeste uit mijn kanalen? Hoe combineer ik mijn werk met mijn gezin? Wat is over een paar jaar de toekomst van een online influencer en maakt dit mij gelukkig? Hoeveel moet ik investeren om voor financiële zekerheid te zorgen? Wat wil ik?

In het begin had ze mij al te pakken toen ze sprak over doelen. Jouw doel met jouw bedrijf. Fuck. Ik werd er van binnen emotioneel van, omdat ik de weg een beetje ben kwijtgeraakt. Ik had een doel en toch weer niet. Door fouten en persoonlijke omstandigheden zag ik door de bomen het bos niet meer en raakte ik steeds verder weg van mijn doel. Ik werkte wel hard, maar liep mezelf voorbij en het kostte mij teveel, want mijn gezin staat op nummer 1.

Met alles wat Annic vertelt, ga je reflecteren naar jezelf. Om een lang verhaal kort te maken, wil ik bloggen als een hobby houden en vooral de focus leggen op Youtube waar ik mee begonnen was. Diep in mij weet ik dat schoonheidsverzorging nog steeds mijn grootste passie is en ik wil dolgraag iets voor mezelf hierin ondernemen. Ik heb mooie ideeën, een krachtige drive en wil dit graag met anderen delen. Ik wil werken aan mijn toekomst, mijn eigen bedrijf en financiële zekerheid voor mij en mijn gezin.

Annic heeft veel in mij losgemaakt waardoor ik ben gaan denken over mijn persoonlijke situatie, verleden en waar ik had kunnen zijn. Maar vooral wat mijn echte doel is en hoe ik daarvoor moet gaan. Soms is het leven gewoon verwarrend en moet je een knoop doorhakken om nieuwe deuren te openen voor jezelf. Dat is niet makkelijk als je er zelf zoveel tijd en energie in hebt gestoken. In de video van vandaag vertel ik er meer over. Het is fijn dat ik Youtube heb om ook mijn gedachtes met jullie te delen. Ik ben altijd eerlijk tegen mijn kijkers geweest en daarom wil ik over dit persoonlijke onderwerp even mijn hart luchten. Alvast bedankt voor het kijken. Veel kijkplezier! x 🙂 * Youtube KoalaBeautyMama *

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

1 Comment

  1. Kim 27 september 2016 / 18:20

    Wauw, wat heerlijk om teeen dat het zoveel in je heeft losgemaakt!! Ik vind haar ook zo inspirerend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *