MAMA BOEKEN AANRADERS – OVER OPVOEDING, BABYHAPJES & NO NONSENSE MOEDERS

Hoewel ik geen tijdschriften meer lees, kan ik de moderne boeken die tegenwoordig uitkomen wel waarderen! Ik deel 4 handige, informatieve en leuke boeken voor mama’s / ouders. Over babyvoeding, no nonsense moeders en hilarische opvoedmythes. Ook leuk om cadeau te geven. Bijvoorbeeld voor een kraamcadeau? Leest in ieder geval lekker weg.

BOEKEN REVIEW:

♥ Eibertje kies Babyvoeding (Suus Ruis & Phaedra Werkhoven)
♥ Opvoedmythes (Eibertje van Halteren)
♥ Mama is ook maar een mens (Marga Schiet)
♥ Je kind als proefkonijn (Otje van der Lelij)

* Klik hier om de video te bekijken: “Onze dochter met koekje uittesten uit het boek Mijn kind als proefkonijn.”

Vergeet niet te abonneren op ons Youtube Kanaal, want zo blijf je als eerste op de hoogte van al onze nieuwste video’s. 🙂


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

* Boeken heb ik gekregen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *