Make-up organiser van Action

Ik wandel bijna dagelijks langs de Action. Soms loop ik naar binnen, alleen om even rond te snuffelen. Ze hebben zoveel verschillende spullen! Eigenlijk was ik op zoek naar een vaas, maar dacht opeens aan de make-up organiser. Altijd als ik in de rij sta te wachten koop ik iets van de beauty afdeling. Je staat er toch naast. Ja hoor. Daar zag ik ‘m staan. Hup, in mijn mandje. Hij is ziet er vrij klein uit. Toch is het een ideaal bakje om je dagelijkse make-upjes in te bewaren.

DSC_0891

Het materiaal is van hard plastic gemaakt. Het is heel stevig en ziet er best mooi uit. Het handigste vind ik de kleine vakjes. Je kan hier bijvoorbeeld ook je make-up kwasten in bewaren of je favoriete eyeliners/potloden. De grootste ruimte voorin de organiser is naar mijn idee een beetje krap. Ik wist niet zo goed wat ik hiermee moest. Het is te klein voor 2 blushes of poeder, maar je zou er mono-oogschaduw in kunnen leggen en dat soort kleine dingetjes. Als je een grote collectie hebt aan lipproducten, dan zou je het bakje ook helemaal kunnen vullen met lipstick en lipgloss. 

DSC_0889

DSC_0892

DSC_0893

Ik gebruik deze make-up organiser voor mijn favoriete to go lipsticks en lipgloss. Zo hoef ik niet te zoeken tot ik de juiste kleur heb gevonden. In het voorvakje heb ik hier als voorbeeld een paintpot van Mac, een oogschaduw van Mac en een gelliner van Maybelline. De aankomende dagen ga ik experimenteren wat voor mij het fijnste werkt dus welke producten er werkelijk in mijn dagelijkse (lippen)stash komen. Ik ben er erg blij mee en kan ‘m je zeker aanraden. Hij koste maar €1,42. Een koopje! 

DSC_0895

Welke producten heb jij in je dagelijkse make-up bakje staan?

Liefs,

Sunseeree

 

3 Comments

  1. Shanshan 8 september 2013 / 10:04

    deze heb ik ook gehaald van de action! super goedkoop en handig! =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *