Make-up Musthave: Benefit Hoola bronzer

Yesss! Eindelijk heb ik de Hoola bronzer van het merk Benefit in mijn bezit. Ik heb zoveel over deze bronzer gehoord, dat ik ‘m wel moest kopen. Het is een bruine matte poeder die geschikt is als blush, maar vooral om ook je gezicht mee te shapen. Je hebt weinig product nodig om een warme tint te krijgen.

Dit product bevat geen rode pigmenten of glans. Het is zuinig in gebruik, omdat de bronzer goed gepigmenteerd is. Ik kan best zeggen dat dit een musthave is voor in je make-up stash. Een mooi product die je op verschillende manieren kan gebruiken.Mijn ervaring:

Het uiterlijk is sowieso geweldig. Alle producten van Benefit zien er gorgeous uit. Het is even wennen om met je poederkwast in een diep doosje te gaan in plaats van een “normaal” doosje zoals de Mineralize blush van Mac cosmetics. De tint vind ik mooi en het belangrijkste, het blijft goed op de huid zitten. De Hoola bronzer heb ik rond 13:00 uur ‘s middags aangebracht en bleef erop zitten tot ik ‘s avonds mijn make-up ging verwijderen. Ik gebruik de bronzer het liefst om mijn jukbeenderen wat meer diepte te geven en daarover een subtiele blush aan te brengen.

Pluspunten:

• Ziet er natuurlijk uit
• Ideaal te gebruiken voor shapen
• Heeft een matte finish
• Het uiterlijk van het doosje ziet er mooi uit
• Is long lasting
• Er zit een make-up kwastje bij
• Handige verpakking met spiegel

Minpunten:

• Prijzig, namelijk: €33,00
• Kan soms poederig zijn

IMG_6079

Heb jij de Hoola bronzer al geprobeerd? De Hoola Bronzer heb ik trouwens gekocht bij Parfumerie Douglas en kan je ook online bestellen.

x Liefs,

Sunseeree

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *