Mac Pro Longwear Waterproof Brow Set: Bold Brunette

brow4

Sinds ik weer als brunette door het leven ga, moet ik ook de kleur van mijn wenkbrauwen aanpassen. Het zou anders een beetje gek staan als mijn wenkbrauwen nog blond waren. Lucky me, want ik hoef in principe niks aan de kleur van mijn wenkbrauwen te doen. Van mezelf heb ik donkerbruine haartjes. Wel vind ik het mooi om mijn wenkbrauwen in te vullen waardoor ze meer vorm krijgen. Dit deed ik voorheen graag met een wenkbrauwpotlood.

mac2

Laatst stond ik bij de counter van Mac cosmetics en zag deze nieuwe producten staan. Dit is de Pro Longwear Waterproof Brow Set. Ze komen in verschillende tinten zodat je de kleur perfect kan matchen met je haarkleur. Het is eigenlijk een getinte wenkbrauwgel die waterproof is. Dit betekent dat hij longlastig is en bestand is tegen water/regen.

Bovenste foto: mijn wenkbrauwen zonder product 
Onderste foto: mijn wenkbrauwen ingevuld met de Brow Set 

De visagiste bracht de wenkbrauwgel bij mij aan. Mijn eerste reactie was: wow! dat had ik niet verwacht? Ten eerste is hij super gepigmenteerd en ten tweede zit er ook nog eens een mooie vorm in mijn wenkbrauwen. Hoe kan dat?

Meestal moet je eerst je wenkbrauwen bijtekenen of invullen met een ander product en dan pas eroverheen met een wenkbrauwgel. Dit is alles in 1! In mijn ogen dan. Je begrijpt, die gaat mee naar huis.

Ik heb de kleur Bold Brunette gekozen. Dit is een donkerbruine kleur die geschikt is voor brunettes, maar zal ook mooi staan bij dames met zwart haar. Het borsteltje is klein en smal waardoor je precies de vorm van je wenkbrauw kan volgen. Omdat hij zo gepigmenteerd is, vind ik het fijn om het borsteltje goed af te vegen zodat ik het product kan opbouwen. Ik borstel eerst vanuit het midden van mijn wenkbrauw richting de buitenkant. Met het restant op mijn borsteltje, breng ik het begin van mijn wenkbrauw in model.

Na een aantal secondes zal je merken dat het product begint te drogen. De haartjes staan nu in model en de kleur gaat nergens heen. Eenmaal aangebracht houdt deze Brow Set de hele dag lang! Zelfs als ik over mijn wenkbrauwen wrijf, komt er geen kleur af. De kleur vervaagt niet gedurende de dag. Ik weet zeker dat dit mijn nieuwe favoriet is. Een echte aanrader! Het blijft sowieso beter zitten dan een wenkbrauwpotlood.

Pluspunten: 

♥ Het product is echt waterproof en longlasting
♥ Is goed gepigmenteerd
♥ Heeft een klein, smal borsteltje waardoor je precies kan werken
♥ Zijn in verschillende tinten verkrijgbaar
♥ De Brow Set geeft niet alleen stevigheid aan je wenkbrauwen, maar ook vorm waardoor je geen extra producten hoeft te gebruiken
♥ Is zuinig in gebruik 
♥ Is redelijk betaalbaar met de prijs van € 16,00 

Minpunten: 

♥ Ik kan bijna geen minpunten vinden. Het is misschien even wennen met een borsteltje je wenkbrauwen in te vullen. 

De Pro Longwear Waterproof Brow Set heb ik gekocht bij Mac cosmetics in Parfumerie Douglas. Je kan het ook online bestellen of eventueel bij de Bijenkorf. Ik heb € 16,00 betaald. Wat ik niet duur vind. Tegenwoordig worden (drogist) merken zoals L’oreal en Max factor ook steeds duurder. Ik vind het betaalbaar en het geld waard, aangezien het goed werkt en zuinig in gebruik is. 

Wat is jouw favoriete wenkbrauwproduct?

x Liefs,

Sunseeree 

4 Comments

 1. Fonghwa 3 juni 2014 / 17:06

  Wow dit wil ik denk een keer testen! €16,- is niet duur!

 2. Judith 5 juni 2014 / 19:02

  Wauw zeg! Wat een mooi resultaat! Ik had dat niet verwacht. Jou wenkbrauwen zien er eigenlijk heel natuurlijk uit. Ik vul mijn wenkbrauwen nu op met een wenkbrauwpotlood van hema, daar ben ik tevreden over maar nu ik dit zie wil ik het ook proberen. De prijs vind ik ook meevallen, tegenwoordig zijn veel drogisterijmerken ook niet meer goedkoop in verhouding.

  • Koalabeautymama 6 juni 2014 / 10:11

   Precies! 😀 Gewoon eens testen bij de Mac counter. Wie weet is het ook wat voor jou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *