Mac cosmetics: Soft Ochre Paintpot

mac2

Vandaag laat ik je de beroemde Paintpot zien van Mac cosmetics in de kleur Soft Ochre. Als je een vaste kijker bent van beauty tutorials op Youtube, dan heb je deze vast en zeker voorbij zien komen. Wat is het? Het is een creamy oogproduct die na het aanbrengen een poederachtige finish heeft. Het glijdt soepel over de huid, is snel te blenden en heeft bovendien een rijke pigment. Ik denk dat de populairste kleuren wel Painterly zijn en Soft Ochre. Ze worden met name gebruikt als een oogschaduwbasis.

Je brengt een klein beetje product aan op de huid. Eigenlijk overal waar je daarna oogschaduw wilt aanbrengen. Omdat dit een huidskleur is, kan je het mooi gebruik als basis voor je ooglook. Het zorgt ervoor dat de kleuren van je oogschaduw intenser overkomen, maar vooral longlasting maken. Met een oogschaduwbasis gaat je ooglook zo een paar uur langer mee. Het zal ook niet zo snel in de lijntje/plooitjes van je ogen komen te zitten. Van de Paintpot heb je weinig nodig dus het is zuinig in gebruik.

mac1

Mijn ervaring:

Tijdens een workshop van Mac cosmetics heb ik de Paintpot gekocht. Is het echt zo geweldig als sommigen beweren? Wat absoluut waar is, is dat het een dekkende egale basis geeft voor je oogschaduw. De kleuren zien er beter uit en je look is voor een aantal uren prachtig. Mijn oogschaduw gaat minder creasen, maar er zijn momenten dat het een klein beetje voorkomt. Ik vind het een goede aankoop. Het product voelt licht aan op de huid. Er is alleen 1 ding wat ik jammer vind. Op een droge huid zie je de creamy textuur zitten. Het gaat op de droge plekjes ophopen. Je moet goed kijken dat je dit product mooi blendt.

mac3

Mac cosmetics is verkrijgbaar bij bepaalde Mac stores en natuurlijk de Mac counters binnen bijvoorbeeld Douglas, Bijenkorf en op Schiphol. Eventueel kan je het online bestellen. Kijk voor meer informatie even op de website voor de juiste verkooppunten. Niet alle filialen van Douglas verkopen het. Prijs € 19,00. 

Heb jij wel eens een Paintpot van Mac gebruikt?

x Liefs,

Sunseeree 

2 Comments

  1. Samantha 10 mei 2014 / 15:36

    Ik wil al zo ontzettend lang een Paintpot van MAC proberen, maar elke keer komt het er niet van. Ik ben ook maar een arme student, haha. Ik ga hem zeker bovenaan mijn lijstje zetten, want ik dit product echt hebben. Vooral na al die positieve reviews.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *