L’Oréal Color riche le vernis review

nset1

Bijna dagelijks loop ik even naar het centrum om boodschappen te doen. We lopen dan altijd langs de Kruidvat, waar ik vaak even naar binnen ga om bij de cosmetica te kijken. Dit keer zag ik dat er een actie was namelijk: 1 + 1 gratis. Yess, Bingo, Scoren! Ooit had ik een favoriete nagellak van loreal, maar die is uit de schappen gehaald. Sindsdien heb ik nooit meer van L’Oréal nagellak gekocht. Tijd voor een update. Ik heb flink ingeslagen en er zal nog een artikel verschijnen met mijn andere nagellakjes. Maar goed, nu dus een review van deze beauty’s.

De L’Oréal Color Riche Le Vernis kost €5,99 en komen in 32 verschillende kleuren. Het zijn kleine nagellakpotjes met een inhoud van 5 ml. Ik vind het persoonlijk wel fijn dat ze zo klein zijn. Ze liggen makkelijk in de hand, zijn praktisch om op te bergen in je stash en je doet er even goed wel lang mee. Alle kleuren die je ziet in het potje, zien er precies zo uit op je nagels. Het kwastje is wat breder waardoor je heel precies kan werken. Echt een pluspunt. De formule is vrij dun en glijdt smooth over je nagels heen tijdens het lakken. Wat mij enthousiast maakt, is dat de nagellak snel droogt. 2 laagjes aanbrengen is eigenlijk al voldoende. Zelf vind ik 3 laagjes het mooiste. Dit zie je ook op de foto’s. 

nagel1
nagel2

De eerste nagellak die ik heb gekozen is deze felle oranje/rode kleur. Ik hou wel van opvallend.

nagel4

214 Tahiti Watermelon 

nagel3

De trendy topcoats zijn mij ook niet ontschoten. Ik vond het grappig om te zien bij anderen. Nu wil ik het zelf eens uitproberen. Voor het gemak heb ik deze confetti topcoat over mijn vorige nagellak aangebracht. Het ziet er gelijk al feestelijk uit. De nagellak droogt snel op, wat erg fijn is. Op de foto hieronder zie je het effect van 1 laagje lak.

nspik1

Vervolgens heb ik een extra 2e laagje aangebracht. Een pluspunt is dat er veel op je kwastje komt. Je hoeft dus niet 4 keer over je nagels heen voor dat je eindelijk wat ziet.

nspik5

Topcoat 916 Confettis

nspik4

Dit vond ik een beetje jammer. Toen ik het potje open maakte, zag ik dat het kwastje lelijk was geworden. De haartjes zijn zo gebogen, dat ik ze helaas niet meer recht krijg.

nspik2
nglitter2

Bij deze gouden glitter nagellak zat ik te twijfelen. Wel of niet doen? Ach, waarom ook niet. Om er kort over te zijn. Het is een prima nagellak met fijne gouden glitters. Hij lakt fijn en droogt net als de anderen vrij snel. Hier draag ik 2 laagjes. Naar mijn mening is hij een beetje standaard. Het is een leuke variatie vergeleken met de grovere glitters.

nglitter1

910 Gold Lurex 

nset2

De laatste nagellak is ook een feestelijke topcoat. Er zitten fijne en grovere gouden glitters in en de lak is doorzichtig zwart van kleur. Op de foto’s hieronder heb ik alleen op de nagel van mijn ringvinger een zwarte nagellak als basis gebruikt om het verschil te laten zien. Het is eigenlijk niet nodig. Het is een mooie lak op zich. Ik vind het een bijzondere lakje, maar zou het niet snel dragen. Meer voor een avondje uit of voor een feestje. Ook al zijn de glitter topcoats een pain in the ass om te verwijderen, ze blijven stunning.

DSC_0114

824 L or Noir 

DSC_0105
DSC_0104

Welke nagellak uit deze review vind jij het mooiste?

x Liefs,

Sunseeree

 

 

 

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *