L’Oréal Color riche le vernis 2e review & swatches

c5

Dit is mijn tweede review van de L’Oréal Color Riche Le Vernis nagellakjes. Toen ik mijn eerste lakjes had gekocht, was ik zo enthousiast dat ik de dag daarna terug ben gegaan om nieuwe kleurtjes te kopen. Het was tenslotte 1+1 gratis .Ze kosten €5,99 per stuk en komen in 32 verschillende kleuren. Het zijn kleine nagellakpotjes met een inhoud van 5 ml. Hieronder zie je alle nagellak swatches.

nc1
c3
c4
DSC_0131

912 Diamond Lurex – 2 laagjes nagellak. Hier draag ik de nagellak zonder basis eronder. Ik vind het een vrij subtiel lakje. Hij glanst wel super mooi. Ik denk dat deze topcoat het beste tot zijn recht komt in combinatie met een zachte nude kleur.

DSC_0125
npeach2

306 Sex On The Peach – 2 laagjes nagellak. De kleur is fris en peachy. Je hebt wel meerdere lagen nodig voor een egale dekking. Ik vind het heel mooi voor  bij een dagelijkse look.

npeach
npink4

827 Acid Watermelon – 3 laagjes nagellak. Dit is de perfecte felle, Barbie, roze kleur. Mega roze en knallend. Ik hou er wel van. Hier heb je ook meerdere lagen nodig voor een egale dekking.

npink3
npink1
DSC_0160

210 Shocking Pink – 1 laagje nagellak. Op de foto ziet deze kleur er feller uit dan in het echt.Het is een prachtige intense nagellak, maar zo shocking pink, vind ik ‘m niet. Ik vind deze lak wel erg mooi. Een groot pluspunt is dat hij met 1 laagje al voldoende dekt.

DSC_0174
DSC_0173
c2

Dit zegt L’Oréal zelf over het product:

De 1ste nagellak met geïntegreerde topcoat. Het is shockproof, geeft 3 keer zoveel glans en houdt tot 10 dagen. De miniflacons maken het mogelijk dat je vanaf nu niet één maar eindeloos veel kleuren binnen handbereik hebt.

Pluspunten:

• De nagellak is goed gepigmenteerd
• Door de dunne formule lakt hij erg gemakkelijk
• Het kwastje is iets breder, waardoor je mooi en egaal kan lakken
• Hij droogt snel
• Betaalbaar
• Veel keuze uit verschillende kleuren
• Blijft goed zitten

Minpunten:

• Het kan een minpunt zijn, er zit maar 5 ml in. Dit is best weinig.
• Omdat ik veel rondom huis bezig ben, vervaagt de nagellak aan de randjes een klein beetje. Dit kan je echter voorkomen door een topcoat te gebruiken.

Welke kleur vind jij het mooiste uit deze review?

x Liefs,

Sunseeree

 

1 Comment

  1. Lisanne 3 oktober 2013 / 13:00

    Prachtige lakjes! De kwaliteit van deze lakjes zijn ook erg goed (spreek uit ervaring).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *