My life in pictures #49

Hi allemaal! Hebben jullie me vorige week gemist? Vandaag heb ik gewoon weer op de maandag de My life in pictures. Het was een drukke week voor ons. Onze kindjes waren nog steeds erg verkouden en hadden tussendoor een oorontsteking en koorts. Blijkbaar heerst het ziek zijn ontzettend. De verkoudheid blijft hier erg lang hangen. Mike en ik zijn inmiddels ook aan de neusspray geslagen. Ik heb wel genoeg leuke foto’s om te laten zien. Kijk je mee?

Ayumi zit op haar roze troon te genieten van een doosje rozijntjes. Een grappig feitje: Ayumi zit bijna nooit op de bank. Volgens mij vind ze het gewoon niet fijn. Wel zit ze graag op haar eigen stoel.

Al een tijdje had ik de Baby Box in huis. Na je zwangerschap kan je die gratis ophalen bij de Etos. Op mijn Youtube kanaal heb ik een Unboxing video waarin ik de inhoud laat zien.

Van de week kwamen mijn nieuwe Nike Air Max binnen. Ben er echt super blij mee. Ik heb best veel schoenen, maar geen goede sportschoenen. Ze lopen heerlijk en ik draag ze uiteraard naar de sportschool.

Woensdag is Fit Challenge dag. We hebben een flinke training gehad. Elke zondag kan je een nieuwe vlog bekijken van mijn “reis” naar een slanker en fitter lichaam. Ook lees je een nieuwe blog over mijn ervaringen.

Tussen de middag heb ik een sneetje speltbrood gegeten met kalkoenfilet en een gekookt ei. Speltbrood is echt mijn favoriet geworden voor ontbijt of lunch. Het is smakelijk en ik raak er behoorlijk vol van.

Voor mezelf had ik een schema gemaakt om te sporten. Inmiddels heb ik het een beetje aangepast, maar 2 seconden niet kijken en Ayumi heeft er haar handtekening op gezet. “Ayumi was here”.

Nog een schattige foto van Ayumi en Masato. Ayumi vindt haar broertje reuze interessant. Soms moet ik wel opletten of ze geen gekke dingen met hem doet, want in haar ogen is hij net een levende pop. Masato vindt het wel best. Hij kijkt graag naar zijn grote zus.

Er staat een nieuwe Outfit of the day op mijn Fashion Blog. Ik heb er veel plezier in om toffe setjes bij elkaar te zoeken en te combineren. Gelukkig heb ik een getalenteerde bff die foto’s wilt maken. 🙂

Timer ingesteld om te hardlopen. Ik bouw het rustig op en het gaat lekker! Normaal gesproken had ik een hekel aan hardlopen. Nu vind ik het best aangenaam om een rondje te zweten in de buitenlucht.

Dit plaatje maakte me zo vrolijk. “Happy Valentine” en de groene plantjes er bovenop. Doet me gelijk denken aan het voorjaar. Laatst zag ik al krokussen uit de grond komen. Een teken dat de lente eraan komt.

Arme Masato is al 3 weken ziek. Zijn oorontsteking was net over. Nu had hij het super benauwd en flinke koorts. Ik ben met hem naar de huisarts geweest en mocht bij de apotheek een medicijn voor hem ophalen. Zielig!

Boodschappen doen. Veel groentes, sojadrink en andere verantwoorde producten. Geen bijzonder plaatje, maar ook de boodschappen moeten wekelijks gebeuren.

Jep. Geen excuses. Gewoon doen wat de coach zegt.

Ik volg geen religie, maar ben wel spiritueel. Van mijn oma hebben we kaartjes gekregen die we thuis bewaren in de woonkamer. Af en toe pak ik 3 kaartjes en kijk ik naar de boodschap. Ayumi had dit keer een kaartje gepakt en die lag bovenop. Er stond: Geloof. Een mooie kaart, want ik blijf altijd geloven in mezelf en ons gezin. Werk hard om je dromen waar te maken. Blijf in jezelf geloven.

Voor Valentijnsdag had ik een passende Glam make-up look gemaakt. Heb jij ‘m al gezien?

Vandaag is Carnaval hier in Brabant. Wij doen er niks aan hoor. Mike is wel een dagje vrij dus we nemen het ervan. Bovendien liggen er nog 4 manden met strijkwerk op mij te wachten *YEAH*… Fijne week!

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

5 Comments

  1. Anneleen 16 februari 2015 / 13:24

    Die foto van Ayumi op haar roze troon is geweldig! 🙂 En superlief om Ayumi met haar broertje zo samen bezig te zien!

  2. Eveline 20 februari 2015 / 15:12

    Wat goed van je dat je zo veel sport! Ik moet/wil ook weer beginnen met hardlopen, maar ik wacht eerst het iets betere weer af…

  3. Melissa 21 februari 2015 / 20:49

    Wat ben jij goed bezig, met je voeding en met sporten, goed zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *