My life in pictures 45

Ligt het aan mij of gaan de dagen zo snel voorbij? Het lijkt elke week wel drukker te worden. Al zou je me vragen wat ik gisteren had gedaan, dan heb je een grote kans dat ik het niet meer weet. Ik heb me de afgelopen tijd wel vermaakt en eigenlijk zit ik niet stil. Masato probeer ik vaker op zijn buik in de box neer te leggen. Zo kan hij zijn nekspieren sterker maken en is het bovendien goed voor zijn voorkeurshouding. Vond deze foto echt schattig met zijn vragende oogjes.

In de ochtend weet ik vaak niet wat ik moet eten. Ik heb geen zin in brood, maar merk toch dat ik wel een boterham pak. Onlangs mocht ik een Mobile Foodcoach uitproberen die je via Whats app tips en begeleiding geeft. Hierover volgt nog een apart artikel. Haar eerste advies heb ik opgevolgd, namelijk ontbijten met een omelet van 3 eieren met wat groenten. Was lekker en ik had geen honger meer.

Ik zit meestal ‘s ochtends achter te computer en bekeek mijn pyjama. Uhm… ja. Overduidelijk houd ik van panterprint haha. Maar deze combi is wel heel hysterisch,

Van de week schreef ik een artikel over het verhaal van moeder slons. Heb je ‘m al gelezen?

Voor het avondeten besloot ik om een gezonde ovenschotel te maken met gegrilde kip, groentes en aardappeltjes. Onder de kip heb ik verse kruiden gelegd zoals rozemarijn en tijm. Hmm. Oja, en een lekker rood wijntje erbij.

Foto van onze kleine man aka Happy Buddah. Hij wordt al zo groot! Mollige wangen en een bol koppie.

Omdat we op kraamvisite gingen en eten bij vrienden besloot ik bakparty te houden in mijn eentje. Eten is altijd goed, vooral als het iets zoets is vind ik. Daarom maakte ik mijn chocolade brownies.

Over de brownies maakte ik een heerlijke smeuïge topping met pure chocolade.

Mike ging samen met Ayumi een dagje op stap. Dit uitstapje naar Beekse Bergen safaripark kan je bekijken in de vlog van Daddy Sunday. Er waren zelfs giraffen die de auto kwamen likken haha. Ze hebben zichzelf flink vermaakt.

Op Instagram kon je een soort teaser zien van een nieuw project waar ik mee bezig ben. Kan je al raden wat het is? Binnenkort zal ik het bekendmaken.

Met Ayumi en Mike gingen we op kraamvisite bij Manon en Robert om de lieve Nilo te bewonderen. Bibian, River en Mike zouden ook langskomen.

In de auto lakte ik even snel mijn nagels.

Gezelligheid! Samen lunchen aan tafel en ondertussen dikke lol hebben met de selfiestick die Mike had meegenomen. Nilo zat tegen zijn mama te chillen in de draagdoek.

Oeps.. #nietzofitmetsunseeree. We hadden onderweg Burger King gegeten. Die Whoppers zijn zo lekker hè. Sorry foodcoach.. 🙂

Thuis sprongen Ayumi en ik onder een warme douche. Daarna heb ik mijn favoriete pyjama aangetrokken en Masato de fles gegeven.

Het was leuk om de meiden van Littlewonderworld en hun mannen weer te zien. River was met Ayumi aan het spelen en gelukkig ging dat goed. Ayumi was wel een beetje bazig af en toe, maar River kon het wel hebben van onze diva haha. Niet te vergeten de poezen! Omg die poezen zijn mega fluffy en cute. Ayumi vond het geweldig. Na het chillen, bijkletsen en babykroelen gingen we terug naar oma en Masato.

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

7 Comments

 1. Manon 12 januari 2015 / 10:11

  jaaa, het was supergezellig en ik heb net een brownie als ontbijt op >.< oeps HAHA. Ze zijn goddelijk #ooknietzofitmetmanon 😉

  • Daddy Mike 12 januari 2015 / 12:59

   Haha lekker toch Manon! Lekker van genieten 🙂 Yolo!! Je weet toch 😀

 2. Judith 12 januari 2015 / 10:35

  Ik ben benieuwd naar je nieuwe project: iets met fashion & mom? Can’t wait!
  Je brownies zien er goddelijk uit, vooral die foto met topping! Ik moet nog ontbijten, en nu heb ik zin in chocolade haha. Zo leuk om te zien dat je goed contact hebt met de meiden van LWW! Fijne week X, Judith

 3. Anneleen 12 januari 2015 / 15:49

  Wat leuk dat jullie op bezoek zijn geweest bij Manon, Bibian en hun gezinnetjes! Is echt een heel leuke foto geworden van jullie drietjes en Nilo 😉 en die eerste foto van Masato is ontzettend schattig!

 4. Aanhetlijntje 12 januari 2015 / 20:41

  Ooh wat een knapperd van een zoon heb je toch! En die brownies zien er goddelijk uit, maar absoluut verboden terrein hier momenteel.

 5. Nadia 12 januari 2015 / 20:51

  Masato is zo schattig! Haha, die panterprintjes bij elkaar zijn wel erg hysterisch ja. :p

 6. LISKA 13 januari 2015 / 12:15

  Leuke foto’s! En wat leuk dat jullie zo leuk met elkaar kunnen opschieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *