My life in pictures 41

It’s monday! Happy monday! Toch? Wat is dat toch met maandag? Ik merk er zelf weinig van welke dag het is, want ik heb zo mijn eigen ritme thuis met ons gezin. Ik werd wakker met dit prachtige uitzicht buiten. De buurt is een beetje crappy, maar de lucht was prachtig met deze zonsopkomst.

Masato was aan het chillen bij zijn mama, toen ik deze foto maakte. Wat zal hij denken? Hij kijkt alsof hij een zwaar leven heeft haha.

Ik heb iets met jassen en zonnebrillen. Normaal gesproken koop ik altijd een merkbril, omdat de glazen wat beter van kwaliteit zijn. Tegenwoordig heb je zoveel keuzes en worden de zonnebrillen ook mooier gemaakt vind ik. Daarom besloot ik eens een zonnebril te kopen bij de Mango. Hij was 20,00 Euro wat het redelijk betaalbaar maakt. Ik vind ‘m fashionable en leuk om mee af te wisselen. Score!

Selfie met mijn nieuwe bontjas. Vond het altijd lastig om een mooie bontjas te vinden, maar deze jas van de Zara is ‘m helemaal voor mij. Binnenkort zie je hier een OOTD mee op mijn blog. 😀

In de ochtend, ‘s middags, ‘s avonds. Peppa Pig is een grote favoriet van Ayumi. We hebben verschillende afleveringen en het gekke is, dat Ayumi elke aflevering uit haar hoofd kan… Ze doet mee met alle bewegingen en praat mee alsof ze het zelf inspreekt. Heel apart haha. Tot nu toe gaat het haar nog niet vervelen. Stiekem kijk ik ook mee.

Zonnetje schijnt, sunnies on, sjaal om en lekker de deur uit met de kids. Heerlijk even wat frisse lucht halen buiten. Van mij mag het winterweer zo blijven.

Meestal halen we 1x per week iets af. Mike neemt vaak Surinaams eten mee en dat is super lekker. Soms laten we ook spare-ribs bezorgen.

Donderdag 11 december was ik bij de persopening van de nieuwste Primark in Den Haag aan het Spui. Ik kwam binnen en zag dat er voor een heerlijk ontbijt was gezorgd. Ik ben dol op eten dus ik nam het ervan haha. Klik hier voor het hele overzicht

We kregen een toffe goodiebag en een keykoord. Ik gebruik dat soort tassen altijd voor boodschappen. De vlog van de Primarkopening heb ik voor de verandering op mijn andere Youtube kanaal gezet. De vlog kan je via deze link bekijken. 🙂

Selfie in het pashokje. Als blogger neem ik altijd mijn spiegelreflex camera mee. Hij maakt mooie foto’s, alleen is dat ding mega zwaar… Iemand een oplossing?

Bij de Primark hebben ze nu een overload aan fluffy dingen en aaibare stoffen. I like! Ik paste een fluffy vest en die ging natuurlijk mee naar huis.

Om 08:00 uur ‘s ochtends boodschappen doen bij de Lidl. Het is nog donker buiten en de winkel vrij leeg. Heel enthousiast zo vroeg. Ik viel bijna in slaap achter dat karretje. Meestal doen we gelijk grote boodschappen voor een hele week. Wel handig.

Rotterdam, we zijn er weer! Op het nieuws voorspelde ze “code geel” voor het weer. Stormachtig weer houd ons niet tegen. Windkracht 8 of niet, wij gaan shoppen!

Altijd gezellig om met mijn Bff te shoppen. We plannen dan helemaal waar we precies heengaan en welke route we gaan lopen haha. Wie doet dat nog meer? 😛

Eerst even onze maag vullen met een bakbanaan en Surinaamse broodjes. Yum!

Het is koud! Dankzij mijn grote sjaal van de Primark blijf ik warm.

Even bijkomen van het winkelen en het stormachtige weer. We kletsen bij onder het genot van warme noodle soup. Hmmm..

Verder kwamen we een winkeltje tegen met gigantische macarons en cupcakes. Damn, die zijn te lekker. In Rotterdam kan je zoveel lekkere dingen eten.

De buit! Shoplog anyone? 😉

Selfie met de make-up look die ik heb gemaakt in samenwerking met andere toffe Youtubers. Dinsdag de 16e zal je meer hiervan zien op mijn Beauty kanaal en blog.

Op dit moment gaat mijn persoonlijke Mommy Channel op Youtube best goed. Ik heb er veel plezier in en ik vind het contact met jullie ook onwijs gezellig. Ik wil mijn Beauty Channel opnieuw oppakken nu ik mijn tijd beter kan inplannen. Eerlijk gezegd worden de video’s op “Koalabeautymama” veel beter bekeken dan de beauty video’s op “Sunseeree“. Ik ben benieuwd naar jouw mening. Waarom kijk je wel of niet graag naar mijn video’s? Welk Youtube kanaal vind je leuker om te zien? Heb je nog handige tips of ideeën? Feedback is altijd welkom. Fijne dag verder! 🙂

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

8 Comments

 1. Cherish 15 december 2014 / 08:35

  Sinds ik zelf mama ben geworden vind ik de video’s om te kijken en de blog om te lezen van Koalabeautymama helemaal geweldig!!! Zo kan ik van je leren en weet ik weer welke producten ik moet kopen. Het is voor mij ook een momentje voor mezelf om op je site te kijken 😉

  • Koalabeautymama 15 december 2014 / 14:12

   Hi meid, nou wat leuk om te lezen dat je wat inspiratie uit mijn blog haalt. Daar is het voor bedoeld haha. ^_^ Bedankt voor je reactie xx

 2. Anneleen 15 december 2014 / 09:02

  Ik vind je mommy channel leuker om te zien omdat ik dat een stuk persoonlijker vind dan je beauty channel. Ik hou meer van persoonlijke artikeltjes maar dat is ieder zen eigen ding vind ik 🙂 die sjaal van de primark ziet er heerlijk warm uit! En Masato die lekker op je ligt, geweldig! Fijne week!

 3. daisy 15 december 2014 / 10:34

  Hai sunseeree!
  Ik volg je al een behoorlijke tijd!
  Ik denk zelfs zo rond de zwangerschap van ayumi. Alleen liet ik nooit een comment achter. Zelf ben ik 25 en heb ik een dochtertje van 19 maanden en ooh wat kijk ik met plezier naar jullie vlogs!! Zo ontzettend herkenbaar ook! Je bent een leuke jonge enthousiaste mama en je brengt je vlogs zo als het echte leven is!
  En zelfs daddy sunday word hier op zondag goed bekeken met het hele gezin 😉 groetjes daisy

  • Koalabeautymama 15 december 2014 / 14:10

   Hoi Daisy, wat tof dat je ons al zo’n lange tijd volgt! 😀 En leuk dat je met plezier naar onze video’s kijkt. Ik moet zeggen dat wij ook met veel lol vloggen thuis. We proberen er een beetje de humor in te houden, want kinderen zijn niet altijd even makkelijk haha. 😉 xx

 4. Fonghwa 15 december 2014 / 20:30

  Leuk dat er nu ook foto’s tussen zitten die we nog niet op IG hebben gezien!

  Ik vind Koalabeautymama leuker. Er is al zoveel beauty.
  En jij bent lekker eerlijk en laat ook de realiteit zien van het moederschap. Daar houd ik van. En Ayumi en Masato zijn te schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *