My life in pictures 40

Hi, leuk dat je kijkt naar een nieuwe My life in pictures. Ik heb me voorgenomen dat ik elke ochtend met de kinderen een wandeling ga maken als het droog weer is. Meestal loop ik een rondje door de wijk heen en door het park. Het word nu toch wat frisser in de ochtend en ik vond het tijd om voor Ayumi de nodige winter-accessoires te kopen. Een warme sjaal, handschoenen en een muts. Ik waagde het erop en ben naar het centrum gelopen met de kids.

Ayumi zit op een meerijdplankje, wat tot nu toe goed bevalt. Ze blijft netjes erop zitten, zonder te zeuren. In de H&M stopte ik bij de kinderafdeling om het assortiment te bekijken. Dat was Ayumi’s kans. Ze sprong van het meerijdplankje af en trok een sprintje door de winkel heen. Ze bleef maar giechelen en rondrennen. Oh nee.. Toen ik haar aan het zoeken was, zag ik opeens een roze Hello Kitty koffer. Ze sleurde die heen en weer en wilde er geen afstand van doen. Met een smoesje heb ik haar op het meerijdplankje gelokt om vervolgens naar de kassa te gaan. Mijn bedoeling was om het koffertje bij de kassa achter te laten. Het was een hele strijd om dat ding af te pakken. Om een drama scene te voorkomen, had ik het koffertje gekocht. Dat kreng koste 20,00 Euro! Gelukkig had ik nog een cadeaubon. Dat kutkoffertje is waarschijnlijk 5,00 Euro waard (made in China). Maarja, zij was er helemaal gek op en nu heeft ze een Hello Kitty koffer.. Eigenlijk had ik er een tegenstrijdig gevoel bij, omdat ik geen zin had in een gillende Ayumi midden in de winkel met Masato erbij. Ach ja. Fuck it. Zij blij, ik blij en daar gaat het om. Met veel enthousiasme heeft ze haar nieuwe aanwinst meegenomen naar huis. Ze wilde ‘m zelf vasthouden en liet niet meer los.

Van de week ontving ik de foto’s van het Stylish Mommy Event waar ik heen was geweest. Ik vond ze super leuk geworden al zeg ik het zelf. Meestal ben ik niet zo tevreden met mijn eigen foto’s. Er is altijd wel een puntje van kritiek of ik vind mezelf te dik. Vrouwen hè. Deze foto straalt precies uit hoe ik me voelde en hoe ik ben. Mezelf haha. De zwarte pumps maakte het plaatje af.

Zwitsal heeft een aantal producten vernieuwd en een ander soort logo gekregen. Eerder een swoosh met een aparte kleur erop. Zo is het makkelijk om het juiste product te zoeken. Lees hier meer over in dit artikel.

Ik ben dol op lovestory’s. Ik kan er eindeloos over doorpraten. Mike heeft in een nieuwe Papa Mike vertelt geschreven over onze eerste ontmoeting. Dat was alweer in 2005! Benieuwd hoe hij het ervaren heeft om mij voor het eerst te zien? Lees ‘m hier.

Frisse lucht doet wonderen. Zoals ik eerder al vertelde, wil ik bij droog weer elke ochtend een wandeling maken met de kinderen. Wat is het een mooi gezicht om alle blaadjes te zien verkleuren. Nu het stukken kouder is buiten, ben ik extra’s blij met mijn nieuwe Uggs. Wat zijn ze heerlijk warm. Ik ben stiekem ook een gemaksmens. Uggs heb je binnen 10 seconden aan je voeten. Lekker snel toch.

Met Ayumi kijk ik altijd naar de treinen die voorbij komen. Ze heeft haar nieuwe handschoenen aan. Voor dat we de deur uit gingen, had het mij 15 minuten geduurd om haar de handschoenen te laten dragen. Ze vertikte het gewoon. Na veel uitleggen, heb ik door middel van een liedje de handschoenen aan haar handen gekregen. Hopelijk werkt ze de volgende keer gelijk mee. Vind het anders zo zielig als ze van die verkleumde handjes heeft.

Na weken video editen, is hij dan eigenlijk klaar. Mijn nieuwe trailer voor Koalabeautymama op Youtube! 😀 Ayumi is een peuter worden, Masato hoort nu bij ons gezin en ik ben geen blondje meer. Kortom, er is veel veranderd de laatste tijden en daarom was het hoog tijd voor een nieuwe intro video. Ik ben tevreden met het resultaat. Heb jij ‘m al gezien? 🙂

Beetje een gare selfie zo midden in de nacht of ochtend. Het was nog donker en het was tijd voor een fles. Masato is nu 3 maanden en sinds een week slaapt hij ineens langer door! Ik hoef er soms maar 1 keer uit ‘s nachts. Hoe meer slaap hoe beter. Als ik op mijn klok kijk en ik zie dat het 5 uur verder is, word ik heel blij.

Mike had er zin in. Hij had na zijn werk oliebollen en krentenbollen meegenomen voor thuis. We hebben er flink van gesmikkeld. Dit waren voor ons de eerste oliebollen die we aten dit jaar. Heb nu al zin in 2015!

Een iets kortere My life in pictures dan jullie gewend zijn. Binnenkort zal ik een foto overzicht maken van mijn familiebezoek in Alkmaar. Dan vertel ik je meer over de stad waar ik vandaan kom. 🙂 Fijne maandag allemaal.

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

7 Comments

 1. Annemijn 1 december 2014 / 10:29

  Ah dat gezichtje van Ayumi met dat koffertje. Smelt..

 2. Nicetobeout 1 december 2014 / 11:13

  Leuke foto’s! Echte diva die Ayumi haha. Heeft ze vast van dr moeder. En jummie oliebollen! Ben ik gek op.

 3. Corine 1 december 2014 / 16:52

  Geweldig dat je gewoon het woord ‘kut’ overal voor zet.
  Gisteren in Mike’s video had je t al over ‘kutwerk’ en ‘kutboom’ en vandaag ga je gewoon lekker verder door over een ‘kutkoffertje’ te schrijven.
  Ik houd ervan: laten we zeggen dat je lekker jezelf bent!!
  Ga zo door!

 4. Laura 1 december 2014 / 17:04

  Echt super leuke foto’s heb je gemaakt! Het verhaal bij de Hello Kitty koffer, haha. Die zwarte pumps zijn inderdaad prachtig, waar heb je ze gekocht?

 5. Daisy 2 december 2014 / 09:19

  Moest zo lachen om het hello Kitty koffertje, ik ben er ook zo’n sucker voor ! Bij mij ging het vorige ook zo alleen dan om een minnie mouse beker (die gelukkig maar 40 cent was )

 6. Nelleke 2 december 2014 / 09:25

  Heerlijk dat je er ‘s nachts soms maar 1 keer uit hoeft! Geniet ervan (: (en ook van die heerlijke oliebollen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *