My life in pictures #32

Wat is het toch heerlijk om geen grote buik meer te hebben. Vorige keer waren we wezen shoppen in Rotterdam. Nou ja, we deden een poging want ik kon niet echt slagen. Een week later zijn we wezen shoppen in Tilburg op National Glamourday waar je in veel winkels 20% korting kreeg. Als eerste zijn we naar de V&D gegaan voor een ontbijt. De eerste euroknaller is binnen. Een lekker ontbijt voor maar € 1,50 per persoon. 😀

Geld maakt niet gelukkig. Hoewel ik behoorlijk gelukkig word van alle leuke dingen die je ervan kan kopen. Ik heb goed gescoord die dag.

In het pashokje van de winkel Costes heb ik wat schaamteloze selfies gemaakt van de outfits. Soms wil je kleding kopen en dan kan je niks vinden. Dit keer had ik mazzel en vond ik bijna alles leuk. Er staat nu een vlog en shoplog op het Youtube kanaal van Koalabeautymama. Naast Costes, shopte ik ook bij: New Look, Hunkemoller en H&M. Van Ayumi komt er nog een aparte shoplog.

#YOLO. Sushi voor de lunch. Waarom niet? Het is heerlijk en je moet genieten van het leven. Masato ligt rustig te slapen in de kinderwagen. Ayumi is thuis bij oma aan het spelen.

Mijn favoriete sushi: Unagi en Tamago. Wat is jouw favoriete sushi? Heb je een aanrader?

Papa Mike geeft onze kleine man de fles voor dat we naar huis gaan. Het was echt een hele drukke en leuke dag. Ik merk het wel aan mijn lichaam dat zo’n hele dag shoppen best intensief is. Shoppen is een sport hoor! :p Ik heb vooral veel fake furr gilets en fluffy truien gekocht. I love it!


Al het beeldmateriaal had ik thuis gelijk op mijn computer gezet. Ik heb altijd veel plezier in het bewerken van video’s. Net als foto’s bewerken ben je creatief bezig en is het een leuke hobby. De vlog kan je nu zien via deze link op mijn Youtube kanaal. 😀

Thuis geniet ik samen met mijn mannetje. Ik kan uren naar hem staren. Hij maakt de gekste geluidjes ‘s nachts en trekt hele grappige gezichten. Na een voeding houd ik hem omhoog zodat zijn “eten” kan zakken. Hij ligt er dan zo schattig bij. Wat een genot. Zijn haartjes zijn super zacht, wat het kroelen extra fijn maakt.

Regelmatig halen we Surinaams eten. Lekker voor de afwisseling en makkelijk als je niet weet wat je moet eten. Hier at ik een warme maaltijd voor de lunch. Hmmm!

Hebben jullie Mike’s 2e blog al gezien over het ouderschap? Elke woensdag schrijft hij een artikel op Koalabeautymama, helemaal in zijn eigen stijl. Lees ‘m hier.

Masato is een kleine man, maar hij groeit als kool! Ik zie zijn wangetjes steeds dikker worden. Wat kan ik toch genieten van hem. Hij houdt van gezelligheid en ligt het liefst overdag in de box. Als ik hem boven in bedje leg dan gaat hij piepen. Zodra hij beneden is bij ons, dan is hij rustig en doet hij tussendoor dutjes. Hier ligt hij vredig te slapen op het voedingskussen op mijn schoot. Schattig hè?

Dit was mijn foto overzicht alweer van deze week. Volgende week is er weer een nieuwe My life in pictures. Fijne dag allemaal! 😉

x Liefs,

Sunseeree

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

5 Comments

 1. Judith 7 oktober 2014 / 10:03

  Ah, Masato is zo lief! Hij ligt er zo vredig bij, ik kan me voorstellen dat je daar zo van geniet. Ik krijg weer baby-kriebels ;).
  En, sushi….euhm, dat heb ik nog nooit op!
  Je was erg goed geslaagd, de outfits zijn echt leuk! Ik ben benieuwd naar de shoplog van Ayumi.
  Fijne dag! X, Judith

 2. Anneleen 7 oktober 2014 / 16:48

  Gezellige foto’s! En wat een mooie foto van jou met Masato!

 3. Pauline - PSnim 8 oktober 2014 / 06:42

  Wat een cutie is Masato! En Costes is een leuke winkel om te shoppen, heerlijk die warme winter items!

 4. Mahwish 16 oktober 2014 / 13:44

  Mooie fotos, vooral de laatste… zo schattig! Ik hou volgens mij als een van de weinigen helemaal niet van sushi. Geen aanraders dus 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *