De leukste Carnavalskleding en Verkleedkostuums voor het hele gezin!

Deze week is het zo ver.. CARNAVAL! Hier in Brabant gaan alle mensen van jong tot oud helemaal los. Praalwagens, optochten, feestjes, muziek en natuurlijk de gekste en meest creatieve outfits.
Ik ben een import-Brabander dus ik moet er nog steeds even aan wennen haha. Op school zijn ze al weken bezig met de voorbereidingen en vrijdag mogen de kinderen verkleedt naar school komen.

Onze dochter Ayumi is sinds klein af aan dol op verkleden. Carnaval ligt echt wel in haar straatje. Eigenlijk vind ze alles wel leuk, maar dit jaar wilde ze graag als poes. Zo schattig! We noemen haar altijd ons snoezepoesje of poezekindje dus het is heel toepasselijk. Maar waar koop je een geschikte outfit?

Ik werd benaderd door de webshop Vegaoo.nl of wij het leuk vonden om een paar kostuums uit te proberen. Toen ik een kijkje nam was ik zeer verrast. Sterker nog, ik raakte niet uitgekeken haha. Ik heb eerlijk waar nog nooit zoveel keuze gezien uit diverse Carnavalskleding, kostuums en accessoires. Al is het niet voor dit feest, dan vind je vast iets geschikt voor een kinder of themafeestje bijvoorbeeld.

 photo IMG_0254 kopie_zpsp8m5nkxm.jpg
 photo IMG_0261_zpsxetx7ozr.jpg
 photo IMG_0258_zpse1d9ax66.jpg

Wij kozen dit poezenjurkje met een staartje achterop. De poezenstaart kun je met klittenband eraf halen. Bij het pakje zit ook een diadeem met oortjes. Zelf hebben we met zwarte oogpotlood wat snorharen getekend en een zwart neusje. Ze is er helemaal blij mee! Op school draagt ze deze outfit met een zwart truitje eronder. Blijft het in ieder geval lekker warm.

 photo IMG_0279_zpsj8yqb5hz.jpg
 photo IMG_0278_zpsjjj7tw2n.jpg

Voor ons zoontje Masato had ik een vest gekozen in een Panda thema. Ik vond het wel schattig en handig, omdat je een vest gemakkelijk aan en uit kan trekken. Hij hoeft dan niet van top tot teen in een pak. Nou, hij vond het niks. Sowieso is hij niet fan van verkleden dus trok Ayumi ‘m aan om aan jullie te laten zien haha. Leuk toch? Hij is zacht en op de capuchon zit een pandahoofd. We proberen het volgend jaar gewoon weer opnieuw.

Vieren jullie Carnaval? Hebben jullie al een outfit klaarliggen? Ben benieuwd wat jullie hebben gekozen. 😀

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *