Leuke speelkleden voor de kinderkamer of buiten

Vloerkleden zijn een musthave in elke kinderkamer vind ik. Het is lekker zacht, ze kunnen erop spelen en het staat bovendien leuk. Wie weet heb je wel een thema in de slaapkamer van je kindje(s). Ayumi’s slaapkamer bestaat bijvoorbeeld veel uit Hello Kitty. We hebben daarom ook een Hello Kitty vloerkleed en dit maakt het plaatje helemaal af.

Masato’s kamer is een stuk kleiner. In zo’n geval zou je kunnen kiezen voor een klein vloerkleed. Zo’n klein matje die je bij de deur kan neerleggen of voor het bedje. Dat staat net wat gezelliger.

Ik krijg regelmatig de vraag waar je leuke speelkleden of tapijt kan kopen. Mijn aanrader is: Online Speelkleed. Het is een webshop met een uitgebreid assortiment aan speelkleden en speeltapijten.
Voor de babykamer, kinderkamer, voor stoere jongens of kleine prinsesjes, er is ontzettend veel keuze.

Naast originele thema’s, vind je er ook verschillende kwaliteit vloerkleden. Kies je voor kort, hoogpolig of toch voor zacht? Aan jou wat praktisch is.

Ik spotte ook dit schattige buiten speelkleed. Nu het lenteweer warmer wordt, zitten we vaker samen in de tuin. Op ons stukje gras leg ik dan mijn eigen ligbedje en wat speelgoed voor Ayumi. Voor de verandering leg ik ook het prinsessen speelkleed buiten en dat vind ze hartstikke leuk.


Dit speelkleed is van ander materiaal gemaakt en is makkelijker om schoon te maken. Je kan het eenvoudig oprollen en opruimen voor een andere keer. Wij zetten ‘m zelf in de schuur.

Op het moment kijkt ze meer naar de plaatjes en is het zitten op het speelkleed al een sensatie opzich. Als ze iets ouder is kan ze met kleinere poppetjes lekker spelen. Zo zie je onder andere een kasteel, een grote vijver en zelfs heksen.

Een vriendin van mij heeft een ruime tuin waar ze regelmatig met haar dochtertje zit. Laatst waren onze kids aan het chillen op een buitenspeelkleed. Gewoon genieten van een koekje. Het onderste speelkleed is trouwens groot genoeg voor 4 volwassenen. Er kunnen gerust 5 kinderen op spelen. Leuk voor een picknick, een kinderpartijtje of om mee te nemen naar vrienden, want hij is niet zwaar.Ik hoop dat je iets gehad hebt aan deze tip. Mocht je nieuwsgierig zijn kan je altijd even op de onlinespeelkleed.nl kijken voor het volledige aanbod.

Heb jij nog een tip of aanrader voor een leuke buitenactiviteit met kinderen?

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

1 Comment

  1. Het Sushimeisje 25 april 2015 / 17:06

    Dit doen wij in mijn familie ook! En we nemen ook vaak een dun kleedje mee als we ergens op bezoek gaan. Dan kan de baby/peuter daar op liggen en spelen. Veel gezonder dan constant in de maxi cosi of ander mandje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *