Leuke fotocadeau’s om te geven

Vaderdag komt eraan! Heb je al iets om te schenken? Een foto cadeau doen is altijd leuk. Of een product met iets anders laten bedrukken wat je leuk vindt, maakt het net wat persoonlijker. Ik ben dol op foto’s. Geloof me, mijn iPhone staat bomvol met duizenden foto’s van onze kinderen en allerlei momenten die ik niet wil verwijderen. Eerlijk.. Wat moet je met 13.000 foto’s?! Herkenbaar dat je er geen afstand van kunt nemen? Mijn man zegt mij al jaren dat ik al mijn bestanden op een harde schijf moet zetten en de rest moet verwijderen. Ik kan het niet.

De kinderen groeien zo snel en ze veranderen elk jaar. Ze schieten de lengte in, kunnen lopen, krijgen andere kapsels, kledingstijl verandert en voor je het weet lachen ze met een half gebit door het wisselen van tanden. Daarom hou ik van foto’s. De herinneringen zijn zo mooi.
In samenwerking met Fotocadeau deel ik een paar voorbeelden ter inspiratie die je aan je vader, familie of vrienden cadeau kunt doen. Altijd wel te gebruiken en weer wat anders dan een geurtje schenken. 😉

Soms heb je van die foto’s die je gewoon aan de muur moet hangen. Dat gevoel heb ik elk jaar, alleen heb ik iets typisch vrouwelijks, dat ik het na een tijd weer moet veranderen. Dan zijn die gaten in de muur niet charmant. Ik heb gekozen voor een klein formaat canvas die ik in de wandkast kan plaatsen. Het is mooi, stevig en heeft geen fotolijst nodig. Bovendien kan ik het altijd nog verplaatsen. Handig toch? Voor mijn salon liet ik een canvas maken met mijn logo. Ideaal! Je kunt er van alles mee doen.
Een sleutelhanger is ook heel tof om te schenken. Je kijkt er elke dag naar. Wat zou jij laten afdrukken? De sleutelhangers zijn best groot en licht in gewicht.

Ken je iemand die een theeleut is of niet zonder koffie kan? Zet dan een lekker “bakkie” in een fotomok. Je kunt zelf een kleur kiezen en een foto/afbeelding.

Naast foto’s afdrukken verkoopt de online winkel ook wereldkaarten. Doet mij denken aan de travel bloggers op Instagram. Misschien ben jij wel een reiziger en kijk je graag naar de wereld om te kijken waar jullie volgende reis heengaat! Er zijn zoveel plekken om te bezoeken. Persoonlijk zou ik nog een keer naar Ibiza willen met ons gezin en opnieuw naar Japan. Heerlijke gedachten, die houden we erin haha. Ik hoop dat je deze ideetjes leuk vond. Bij ons zijn ze zeker geslaagd en kan ik het je echt aanbevelen. Alvast een fijne Vaderdag allemaal!


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *