Kylie Jenner budget make-up look

Kylie Jenner is denk ik wel 1 van de meest populaire celebs van vorig jaar. Naast haar fashion style staat ze ook bekend om haar make-up looks. De lange wimpers en niet te vergeten te volle lippen. Of ze nu echt zijn of niet, ze zijn helemaal hot! De ene tutorial na de andere verschijnt op Youtube. Ik geef ze geen ongelijk, want haar signature make-up look is ontzetten draagbaar, sexy en makkelijk om te maken. Ik kwam een aantal budgetproducten tegen onder de 5,00 Euro!! Van Essence en Catrice. Dit kan je gewoon kopen bij de Kruidvat. Uiteraard heb ik mijn versie van Kylie Jenner gemaakt en laat je graag zien hoe simpel het eigenlijk is. Veel kijkplezier!

Vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van mijn nieuwste video’s op: youtube.nl/Sunseeree

Wat vind jij van de looks van Kylie?

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *