Koalamama Vlog 12: Milkshakes, Muurstickers & Lui zijn

Wij hebben ook dagen dat we even nergens zin in hebben. Gewoon rustig aan doen en thuis chillen. Het viel me op dat ik nogal make-uploos ben in de laatste vlogs. Sorry! Soms vind ik het heerlijk om geen make-up te dragen. Je raakt er snel aan gewend. Ik ben erg fanatiek met Milkshakes maken want het is super simpel. Als jullie het leuk vinden zal ik hier een aparte video van maken. Anyway, veel kijkplezier!

Vergeet niet te abonneren op mijn Youtube kanaal om op de hoogte te blijven van mijn nieuwste filmpjes: Youtube.nl/Koalabeautymama

x Liefs,

Sunseeree 

Volg me ook op: Instagram  ♥  Facebook  ♥  Bloglovin

2 Comments

  1. Christina 29 april 2014 / 11:55

    Wat een leuke vlog. Ik vind de muurstickers echt heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *