Kindermode: Stoere jongens sweaters van Jake Fischer

Kijk hem nou lachen! Onze kleine man Masato. Zo nu en dan blog ik ook over kindermode en dit keer heb ik twee hele gave sweaters van het kindermerk Jake Fischer om te laten zien.

Onze dochter bepaalde al met 1,5 jaar wat ze zelf wilde aantrekken. Nu blijkt dat haar broertje ook modebewust is en een sterke voorkeur heeft voor bepaalde kledingstukken haha. We laten ze dan meestal kiezen tussen 2 setjes kleding. Natuurlijk is niet altijd feest dat ze mogen beslissen. Soms komen de gekste combinatie’s eruit. Ja, dan moet ik toch even ingrijpen. Ach ja, het zijn kinderen. Wellicht herkenbaar voor de meeste ouders?

Inmiddels heb ik door wat hij wel en niet mooi vindt. Ik houd rekening met hem en kies natuurlijk ook wat ik zelf mooi vind. Ben ten slotte moeder en die vinden het meestal geweldig om los te gaan met styling haha. Alhoewel we vrij casual, comfy en stoer zijn. Jeansbroekjes koop ik vaak met stretch erin en het liefst aan de bovenkant een zachte band om de middel. Dan knelt het niet zo en zit het fijner met spelen.
Ik ben dol op sweaters. Dit vind je voornamelijk in zijn kledingkast. Waarom? Het is warm, zit comfortabel, is altijd goed en er staat vaak een tof printje of tekst op. Met sweaters kun je naar mijn mening niet de fout ingaan.

Maar goed, iets over het merk zelf! Als je naar de website van Jake Fischer gaat, voelt het alsof je het verhaal achter het merk gaat ontdekken. Hoezo? Nou, blijkbaar is Jake Fischer een avonturier die alles uit het leven wilt halen. Op de site is een pagina waar je zijn avonturen en reizen kunt ontdekken. De rest lijkt een beetje een mysterie. Ik vind het wel gaaf. Als je erover nadenkt zijn alle kinderen kleine avonturiers die de wereld ontdekken op hun manier.

Geïnspireerd door zijn reizen, creëerde hij mode van hoge kwaliteit. De sweaters voelen zacht aan en de vrolijke print geeft je een zomers gevoel. Leuk om te combineren op welke broek dan ook. Mocht het straks warmer worden kan je er ook een hippe korte broek onder dragen. Of neem ‘m later in het zonnige seizoen mee in je tas mocht het in de avond frisser worden. Wij gaan er veel plezier mee beleven! 😀

Sweater met palmbomen ♦ 39,95 Euro
Sweater met streepjes       ♦ 34,95 Euro

Ken jij dit kledingmerk al? Waar shop jij het liefst voor je kinderen? 

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

*Dit is een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *