Kinderkamer inspiratie voor tieners van Petite Amélie

Weet jij nog hoe blij je was toen je vroeger een “nieuwe” kamer kreeg? Voor kinderen is het toch een eigen plekje waar je je terug kunt trekken. Kleine kinderen worden groot en voor je het weet zijn ze hun peuterbed uitgegroeid. Schattige speelmomenten worden ingeruild voor chill-tijd op de slaapkamer en naast chillen wordt er natuurlijk ook huiswerk gemaakt. Hoe fijn is het dan dat jouw tiener straks een eigen ruimte heeft helemaal in stijl? Daarom deel ik vandaag wat kinderkamer inspiratie voor tieners van het merk Petite Amélie.

De eerste tienerkamerset van Petite Amélie heet – Simple Noir –

Een mooie, moderne kinderkamer waar de zwarte accenten een stoere touch geven en het lichte beukenhout het gevoel geeft van een warme sfeer. De stijl is tijdloos en zal denk ik niet snel gaan vervelen. Als de slaapkamermeubels goed zijn, gaan ze lang mee en kun je naar mate de tijd de decoratie in de kamer veranderen. Wil jouw tiener iets anders? Probeer eens de inrichting te veranderen door meubels op een andere plek te zetten. Een nieuwe lamp, een ander kleurtje op de muur is ook al een leuke verandering zonder dat je het hele interieur moet vervangen.

♥ De kinder/tienerkamerset is er vanaf € 619,00


De tweede tienerkamerset van Petite Amélie heet – Lorée –

Grijs saai? Helemaal niet! Als je goed kijkt zie je in deze kamer houten accenten op de meubels. In combinatie met het strakke design maakt Lorée het modern en tijdloos. De robuuste meubels kunnen tegen een stootje en zijn van uitstekende kwaliteit. Een wildebras in huis? Dit is jouw kamer. 😉
Het is verkrijgbaar in een complete set. Handig als je gelijk klaar wilt zijn. Je kunt natuurlijk ook alles zelf samenstellen of later nabestellen als je denkt dat je het nodig hebt. Wil je een kamer hebben waar je kind jarenlang tot tiener enzovoorts mee kan doen? Prima. Aan het bureau kunnen ze ook spelen met hun favoriete speelgoed.

♥ De kinder/tienerkamerset is er vanaf € 499,00


De derde tienerkamerset van Petite Amélie heet – Junior –

Wat kan simpel gaaf zijn! De Junior set is wit met houten accenten. Net als de andere kinderkamers zijn deze meubels ook strak en tijdloos. Wat mij betreft kun je hier niet mis mee gaan en is het een kwestie van smaak welke stijl er bij jou thuis wordt toegepast. Op de foto zie je hoe het gestyled is. Met blauwe deco en een stoere lamp is dit erg leuk voor jongens. Met wat roze/gouden accenten zou dit weer erg geschikt zijn voor meiden. Je kunt er alle kanten mee op. Omdat de meubels vrij simpel zijn, is het wellicht leuk om met muurstickers te werken. Hou je van decoreren? Dan zal deze set de kamer weer in balans brengen door de kleur en het ontwerp.

♥ De kinder/tienerkamerset is er vanaf € 549,00


De vierde tienerkamerset van Petite Amélie heet – Bocca –

Hij valt op door het Scandinavische design. Basic en praktisch meubilair met stijlvolle afwerkingen. Ik zou dit zo kunnen voorstellen bij een huis met een landelijke woonstijl. Het is gemaakt van duurzaam hout en kan romantisch als stoer ingericht worden. Petite Amélie zorgt voor veilige soft-close sluitingen, zodat de kans klein is dat er handjes of vingertjes tussen komen te zitten.

♥ De kinder/tienerkamerset is er vanaf € 479,00 Euro

  

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten of zien van de kinderkamers? Dan verwijs ik je graag door naar de website van Petite Amélie of je kunt ook de winkel bezoeken. Het adres is:

Kerkstraat 6
1404 HH BUSSUM

Petite Amélie is een merk geboren in Lyon, geïnspireerd op de Franse brocante stijl. Sinds kort zijn de prachtige wiegjes en babykameraccessoires van Petite Amélie ook in Nederland te koop. Petite Amélie staat voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid en een origineel ontwerp. Naast tienerkamers hebben ze ook meubilair voor baby en peuterkamers. Een kijkje waard dus als je iets origineels zoekt!

Welke set zou jou kiezen voor jouw kind(eren)?Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

* Dit is een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *