Kiehl’s lipbalm #1: mijn favoriet

Ik weet nog heel goed dat mijn Bff langskwam met deze lippenbalsem van Kiehl’s. Hij zat ooit in de Glossybox en het was niks voor haar. Ik heb altijd last van droge, schrale lippen met velletjes in de winter. Vreselijk gewoon. Ik heb van alles geprobeerd. Elizabeth Arden Eight Hour Cream, Labello, Purol, Vaseline enz. helaas hielp niks. Het hielp maar tijdelijk. Ik had het gevoel bij andere producten dat mijn lippen zo gewend eraan raakte, dat ik niet meer zonder kon.

kiel1

Toen had ik nooit van Kiehl’s gehoord en besloot ik het te proberen. Nou ik kan je nu al verklappen dat ik het ge-wel-dig vind! Wat een topper. Je hebt heel weinig nodig van de balsem om je lippen te verzorgen. Het is vrij kleur en geurloos. De textuur is zacht en dik. Eenmaal op je lippen verdeeld het product zich makkelijk en trekt de balsem snel in. Het is zuinig in gebruik dus teveel gebruiken is niet nodig. Dan blijft het op de huid liggen. 

Mijn lippen voelen zacht aan. De velletjes van de droogte verdwijnen en worden verzorgd. Als ik een pijnlijk scheurtje in mijn lip heb, dan smeer ik de lippenbalsem er ook op voor bescherming. Ik gebruik het dagelijks, maar kan het gerust een dagje overslaan, zonder dat mijn lippen om meer product schreeuwen. Dit vind ik een groot verschil vergeleken met alle andere producten die ik heb geprobeerd.

kiel2
kiel3

Met 1 tube doe ik ongeveer een jaar. Gek hè? Je kan het online bestellen. Je kan ook naar de winkel gaan van Kiehl’s of naar een Bijenkorf filiaal waar ze dit verkopen. Voor meer informatie kan je het beste even op de website kijken. www.kiehls.nl

De Kiehl’s lipbalm #1 kost € 8,00.

Wat is jouw favoriete lippenbalsem?

x Liefs,

Sunseeree 

2 Comments

  1. Beautydagboek 20 december 2013 / 11:10

    Deze lijkt me heel erg fijn! Ik gebruik nu eentje van lancaster, die lijkt hier wel een beetje op 🙂

  2. PSbyDila.com 30 december 2013 / 21:30

    Ik heb deze ook, maar vind ‘m juist niet zo fijn… het is net of ik lipgloss heb opgesmeerd, en ik houd juist van wat meer mat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *