Keune Blend Volume Powder

Volume poeder is iets wat ik af en toe voorbij zie komen, maar ook snel weer vergeet. Het is niet zo bekend als bijvoorbeeld haargel of mousse. Niet alle haarverzorgings merken verkopen het. Een tijdje terug was ik aanwezig bij een bloggers event van Keune en zo ontdekte ik opnieuw de volume poeder. De kapper bracht de poeder op mijn haar aan en ik had gelijk het wow effect!

keun1

Hoe gebruik je het?

Ik gebruik de volume poeder op schoon, droog haar. De poeder breng je zo dicht mogelijk bij je hoofdhuid aan dus bij de haarwortels. Hier wil je meer volume creƫren. Ik maak meerdere scheidingen waar ik de poeder op strooi. Daarna masseer en schud ik het haar door om het product goed te verdelen.
Ik breng het niet ergens aan waar het zichtbaar is. Als je donker haar hebt dan kan het een beetje grauw eruit zien. Breng steeds kleine beetjes aan per keer.

keun2

Mijn ervaring:

Het is een super snelle manier om direct volume en meer textuur in je haar te krijgen. Het werkt! Na een aantal uren zakt je haar een beetje in. Dit is natuurlijk afhankelijk van je haartype en het model in je haar. Als je even kort door je haren schudt dan verschijnt de volume weer. Dit product vind ik prima voor 1 dag. Daarna wil ik zo snel mogelijk mijn haren wassen.

De poeder geeft een stroef gevoel wat niet zo fijn is. Het is vooral geschikt voor mensen met dun haar of als je laagjes hebt. Ik heb gemerkt dat het minder werkt op vet haar. Je moet het zelf ervaren om te beoordelen. Ook al ben ik niet fan van het stroeve effect, het werkt goed en daarom zal ik het altijd in mijn kastje bewaren als een ik speciale gelegenheid heb. Love big hair. šŸ™‚

 

Wat is jouw ervaring met volume poeder?


x Liefs,

SunseereeĀ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *