Joggingbroek aan?! Nee joh, tegenwoordig vlieg je in stijl!

Tijden veranderen en dus ook het volk dat met vakantie gaat. Heb je op Schiphol wel eens goed om je heen gekeken? Het is net Fashion Week!

Vroeger ging ik gewoon in mijn baggy joggingspak, make-uploos naar het vliegveld met mijn haren in een knotje. Lekker comfy en gemakkelijk. Tegenwoordig zie je er dan uit als een zwerver. Ik schrok me rot. Sinds wanneer is het allemaal zo fashionable geworden? Ja, hallo.. Het laatste wat bij mij opkomt om 03:00 uur ‘s nachts, is om mijn gezicht te plamuren en mijn haar te stylen. Echter kreeg ik op het vliegveld wel het gevoel alsof ik terug naar huis moest om, om te kleden. Jammer dan hoor. Het is blijkbaar niet aan mij besteed.

Wel is het leuk om naar mensen te kijken. Midden in de koude nacht staan er vrouwen met hun koffer mooi te zijn in hun korte shorts en truitjes. Ze hebben geen jas bij, want bij aankomst willen ze gelijk doen alsof ze er altijd al zijn geweest. Nou fuck it. Ik doe gewoon mijn jas aan. Toch vind ik het wel wat hebben. Ik vind het knap dat vrouwen zich op welk tijdstip dan ook zo goed kunnen verzorgen. Ze doen er extra moeite voor om mooi voor de dag te komen ookal vatten ze kou, zitten de jeans strak en doen de voeten pijn van de hakken. Je moet het maar kunnen. Ieder zijn ding toch?

Op het vliegveld keek ik in de spiegel. *schrik*. Tja.. Ik dacht dat ik best hip gekleed was, maar mijn spiegelbeeld zei: vermoeide moeder doet poging tot. Ach joh, volgende keer beter! Voor nu doe ik wat inspiratie op! 😉

Wat trek jij aan als je met het vliegtuig gaat of lang moet reizen?Volg me ook op
: Instagram ♄ Facebook ♄ Bloglovin ♄ Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *