Je gezonde voornemens waarmaken met de Mobile Foodcoach

In 2015 wil ik gezond leven. Herkenbaar? Ik denk dat heel veel mensen dit voornemen hebben voor het nieuwe jaar of er al aan begonnen zijn. Zelf wil ik mijn lifestyle ook anders gaan aanpakken, alleen merk ik dat ik het lastig vind om inspiratie te krijgen voor eten. Wat moet ik nu ontbijten of wat kies ik voor het avondeten in plaats van rijst of aardappelen? Bij een healthy lifestyle kan een steuntje in de rug geen kwaad.

Pas geleden heb ik iets geweldigs leren kennen, namelijk de Mobile Foodcoach. Wat is het? De Mobile Foodcoach is een persoonlijke voedingsdeskundige die je via Whats app stap voor stap uitvoerbare adviezen geeft. Het is een persoonlijk voedingsadvies die voor iedereen bereikbaar is. Soms kan je even de weg kwijt zijn door alle verschillende dieten etc. En misschien is dit wel voor jou de uitkomst. Een voordeel is natuurlijk dat het direct bereikbaar is via je mobiel en je meteen vragen kan stellen. Je hoeft niet uit huis te gaan om te leren hoe je je gezonde lifestyle kan oppakken.

Om gebruik te maken van deze dienst betaal je 9,95 Euro per maand. Daarnaast ontvang je een gratis e-books waar je alle achtergrondinformatie krijgt van je persoonlijke adviezen. Vaak pak je sneller iets gezonds van boodschappen als je bewust bent van wat je nu eigenlijk aan het doen bent. De bedoeling is dat dit juist er voor zorgt dat je er lang plezier van hebt in plaats van tijdelijk. Leef/eet gezond en afvallen komt vaak vanzelf. Mede door de dingen die je wel of niet laat staan. Kijk voor meer informatie op de website.

Ik heb de Mobile Foodcoach zelf ook geprobeerd. Ik vond het eerlijk gezegd best spannend haha. Wat moest ik verwachten via de Whats app? Het contact is helemaal niet awkward. Het is net alsof je met een bekende aan het chatten bent. Het was even wennen, maar ik vind het ideaal. Als ik de fles aan het geven ben, kan ik ondertussen alle tips lezen. De e-books worden per keer naar je toe verzonden waardoor het makkelijk is om alle informatie tot je op te nemen. Stap voor stap word je veel bewuster van je eten en drinken. De eerste tip heb ik al gevolgd. Dat is om brood ‘s ochtends weg te laten. Brood gaat me vervelen en ik krijg er bovendien geen voldoening uit. Ik ontbijt nu met een omelet van 3 eieren met groentes. Meestal gril ik de groentes. Mijn bord zegt: gezond. Mijn hoofd zegt: er klopt iets niet? Waar is het brood? Nu merk ik pas hoe gewend ik ben aan mijn boterhammen. Na 1 keer mis ik het totaal niet en heb gewoon een vol gevoel van mijn aangepaste ontbijt.

Wat stom dat ik dit niet eerder heb gedaan. Terwijl ik wist dat dit een optie was om te ontbijten. Ik denk wat de Mobile Foodcoach een succes maakt, is dat het laagdrempelig is, persoonlijk en dat je adviezen gedoseerd zijn. Je wordt niet overspoeld met pagina’s vol informatie. Op deze manier is het makkelijk te onthouden en kost het weinig tijd. Omdat het tussendoor kan, werkt het voor mij in een druk gezinsleven perfect.

Wat ik nu al opmerk, is dat mijn stoelgang verbeterd is. Ik heb trouwens ook minder de neiging om te snacken of snoepen. Een positieve verandering door een paar kleine aanpassingen in mijn voedingspatroon. Ik mag jullie trouwens een interessante actie aanbieden. Met de code: gezond2015, betaal je de eerste maand geen € 9,95 maar € 4,95 voor Mobile Foodcoach.

Zou jij gebruik maken van de Mobile Foodcoach? Welk gezonde recept zou jij willen delen voor ontbijt of lunch?

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

advertorial- 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *