Ik wil je wat vertellen!!

Ik kon niet wachten om het jullie te vertellen. Zoals jullie konden merken, kwamen er regelmatig outfits foto’s (ootd) langs op Koalabeautymama. Al een tijdje werk ik thuis aan mijn project en nu is het moment dat ik het graag met jullie wil delen. Met trots stel ik je voor aan mijn nieuwe blog: My Fashion Mom! 😀

 

Al jaren ben ik gek op alles wat met mode te maken heeft. Thuis lookbooks maken, magazines doorbladeren en wegdromen bij de nieuwste trends. Voor dat onze kids geboren werden, gaf ik mezelf nooit de kans om hiermee iets te doen. Na mijn zwangerschappen heb ik een enorme drive gekregen om mijn passie voor fashion op te pakken. Zo creatief als ik ben, kon ik mijn gevoel niet negeren en heb ik de stap genomen.

Naast mama zijn, ben ik ook gewoon Sunseeree. Ik wil graag andere vrouwen inspireren met mijn blog. Ik wil ze laten zien dat je er op allerlei manieren er fashionable uit kan zien. Ook met een druk leven en kinderen. Bovendien kan je met een paar tips & tricks helemaal trendy voor de dag komen en ik ga je het laten zien.

Fashion is voor mij een feestje. Een manier om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Ik neem het niet te serieus en heb vooral veel plezier met het ontdekken van een eigen stijl.

Op Koalabeautymama zullen er nog regelmatig fashion gerelateerde blogs voorbij komen. Maar dan meer gericht op kinderen of een shoplog van mijn Mama kanaal op Youtube. Een andere reden waarom ik een aparte blog ben begonnen, is dat sommigen vast niet zitten te wachten op meerdere fashion blogs per week.
Op Koalabeautymama wil ik meer aandacht geven aan alles rondom kinderen en het moederschap met een vleugje Beauty en Lifestyle. Mijn blog is hier ook wat persoonlijker geworden, wat ik mij wel bevalt.

Natuurlijk is feedback altijd welkom en hoor ik graag wat jij het liefste leest op Koalabeautymama. Lees je liever persoonlijke ervaringen over het moederschap? Of zie je liever iets anders?

Ik hoop dat jullie een kijkje nemen op myfashionmom.nl. Voor outfit inspiratie, nieuwe trends en meer. Vergeet My Fashion Mom niet te volgen op BlogLovin om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes. Enjoy!

 

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

10 Comments

 1. Miriam 7 februari 2015 / 13:11

  Gaaf! Ben je direct gaan volgen op bloglovin, want ik hou van jou style! 🙂

 2. Chantal 7 februari 2015 / 13:42

  Ik ben een echte lurker en ik neem zeker wel één keer per dag een kijkje op je blog. Ik vind de mama-artikelen waarin je over ayumi en masato verteld het leukst! Ik ben zelf geen mama, maar zou dit in de toekomst wel fantastisch vinden. Ik kan een soort van ‘wegdromen’ bij jou blog. Iets wat ik wel jammer aan je blog vind is dat er veel herhaling in artikelen zit. Hiermee bedoel ik dat er bijvoorbeeld een vlog online komt, en vervolgens drie dagen later een weekoverzicht met dezelfde onderwerpen en foto’s. Zo heb ik het idee dat ik iets dubbel kijk. Dit is natuurlijk opbouwende kritiek, en je hoeft hier natuurlijk niks mee te doen! Just wanted to let you know. Keep doing what you’re doing! Liefs

  • Koalabeautymama 7 februari 2015 / 13:47

   Hoi Chantal 🙂 Wat leuk dat je zo enthousiast bent over mijn blog, bedankt! Ik kan zeker iets met jouw feedback. Groetjes x

 3. Anneleen 7 februari 2015 / 17:50

  Oh wat leuk! Je nieuwe blog ziet er mooi en netjes uit! Ik blijf vooral koalabeautymama volgen want ik ben niet zo into-make-up en fashion 😉

 4. Lara 7 februari 2015 / 22:11

  Leuk zeg, knap dat je deze stap heb durven nemen! Veel succes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *