Ik heb een nieuwe tattoo!

Ik heb een nieuwe tattoo! Afgelopen vrijdag mocht ik eindelijk naar mijn afspraak bij Swallow Ink. Mike was thuis bij de kids, want het is niet zo’n verstandig idee om kinderen mee te nemen naar een tattooshop. Ik weet nog heel goed toen ik mijn tattoo liet zetten van Ayumi’s naam. Ik was toen zo zenuwachtig dat ik zoveel buikpijn had, dat het net pijnlijke voorweeën waren.
Dat sloeg helemaal nergens op, want mijn buikpijn was toen pijnlijker dat de tattoo zelf.

Nu was het tijd om Masato’s naam in mijn huid te schrijven. Ik ben dol op tattoo’s. Ik ben ermee opgegroeid en vind het ware stukjes kunst.

In mijn eentje reed ik naar Swallow Ink. Best spannend, want ik wilde Masato’s naam op de binnenkant van mijn bovenarm laten zetten. Het leek mij een pijnlijke plek. Met gezonde zenuwen liep ik naar binnen. Eigenlijk viel de spanning reuze mee. Het is een toffe zaak, je wordt vriendelijk geholpen en Bertina is te gek.


Bij de eerste kennismaking had ik al aangegeven wat voor lettertype ik ongeveer wilde. Bij mijn afspraak zag ik dat Bertina zelf iets moois had gemaakt. Super gaaf!

Was het pijnlijk? Nee. Echt niet. Als ik het een cijfer mag geven van 0 tot 10 dan geef ik het een 6. Het is even wennen en een rotgevoel, maar om te zeggen dat het pijn doet. Nee.
Het doet me denken aan een brandend gevoel en als je met je nagels heel diep in je huid snijdt. Niet dat je dat normaal gesproken doet, alleen vond ik het zo voelen.

Tussendoor hebben we gezellig kunnen kletsen en ben ik vrolijk wezen vloggen haha.

Het was best snel klaar. Even alles schoonmaken en voilà, een prachtig kunstwerkje. Ik ben er super blij mee. Niet te groot, niet te klein en toch sierlijk. Bovendien zijn de letters heel strak.

Ik spotte deze coole whisky fles van Jack Daniel’s. Hij is omgetoverd voor zeep.

Thuis heb ik het folie eraf gehaald en mijn tattoo voorzichtig gewassen met parfumvrije zeep. Ik heb het daarna drooggedept met een tissue en aan de lucht laten drogen. Vervolgens smeerde ik er een dun laagje Bepanthen overheen. Toevallig heb ik dit als moeder altijd in huis.


Dit is ‘m dan! Masato James. De voornaam van onze zoon en zijn tweede naam. Ik heb gekozen om James erbij te zetten, omdat James onze familienaam is. Mijn vader, broertje, verloofde en zoon dragen allemaal de naam James. Masato heeft ook dezelfde voorletters als Mike namelijk: M.J.

Ik geloof nu dat mensen zeggen dat tattoo’s verslavend zijn. Voorlopig vind ik het wel goed. To be continued?? 😛

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

15 Comments

 1. Anouk 19 april 2015 / 08:20

  Super mooi!! Hij is echt heel mooi gezet, het lettertype is ook ook top. Wat grappig, ik heb een neefje die MJ heet

 2. Dita 19 april 2015 / 08:23

  Wauw wat mooi! En ja verslavend werkt het bij mij wel. Ik heb er nu 3 maar een 4e zou ik ook nog wel willen.

 3. Sabine 19 april 2015 / 09:34

  Heel cute! Hou wel van tatts met een betekenis, en ja..het is verslavend. 😉
  Inmiddels heb ik er 6, dit jaar worden dat er wss 9! Het hoort bij mijn stijl, pin up/fifties/rock a billy. Ik wil voor mijn vader nog iets laten zetten, alleen even kijken hoe en wat en waar plek is. Mijn nichtje werkt in een shop en ik kan je vertellen dat dat echt heel verleidelijk is haha.

 4. Michelle 19 april 2015 / 09:36

  Erg mooi geworden, mooie sierlijke letters ook. Verslavend zijn ze he, ik ben nu beland bij nummer 4 maar ik ben nog lang niet klaar hihi 😉

 5. Anneleen 19 april 2015 / 10:11

  Echt heel mooi, Suns! Een hele mooie plek voor een tattoo vind ik. Prachtig!

 6. Laura - Dagelijkse hap 19 april 2015 / 12:03

  Super gaaf! Heel mooi gezet :3 Ik heb komende vrijdag mijn afspraak voor mijn tweede tattoo 😀 Ik merk nu dus al dat het wel verslavend is haha. Veel plezier van je persoonlijke kunstwerk!!

 7. Jilte 19 april 2015 / 12:13

  Wat mooi! Bijzonder dat ze allemaal James heten en dat jij dat op je arm hebt getatoeerd. Staat Aymi er ook op ?

 8. Charella 19 april 2015 / 15:37

  Ik vind dit zo’n goede plek! Kan hem showen wanneer je wil maar hij is niet zo prominent aanwezig. Hij is ook echt ontzettend mooi strak gezet :).

 9. Nicetobeout 19 april 2015 / 20:27

  Ah Nice! Gave plek en mooi lettertype! Ik wil zelf ook nog wel een tattoo erbij. Heb er al een op de buitenkant van mijn pols. Daarover heb ik ook eens geblogd mocht je dat leuk vinden te lezen.

 10. BeautyblogLaura 19 april 2015 / 22:29

  Ik heb net op dezelfde plaats een tattoo en is idd echt niet pijnlijk daar. En wat is hij mooi! xx

 11. Naomi 2 mei 2015 / 14:33

  Wauw die is heel mooi en strak gezet! En ja tattoo’s zijn verslavend, heb er zelf vier en weet al wat nummer 5 wordt.

 12. esmee 14 januari 2016 / 07:43

  super mooi die tattoo Sun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *