Ik heb een nieuw kapsel!

Wat ben ik blij met mijn nieuwe kapsel! Ooit heb ik het zo kort laten knippen dat ik echt erg spijt had. Toen had ik besloten om mijn haar zo lang mogelijk te laten groeien. Dat gaat goed, alleen werd het een beetje saai omdat er helemaal geen model in zat.

Tijd voor verandering! Dante, mijn vaste kapper heeft er weer iets moois van gemaakt. Het is nu in laagjes geknipt waardoor ik veel volume heb. Het valt speelser in model en ik kan het leuk stylen. Van mijn lengte is weinig af en mijn haarkleur hebben we geverfd in een donkere chocolade kleur. Ik was de rode gloed zat en daar is dus verandering in gekomen. In de video neem ik je mee en laat ik het eindresultaat zien. Veel kijkplezier! 🙂


Ik kom al 10 jaar bij Dante. Hij heeft zijn eigen salon en doet naast haarwonderen verrichten ook beauty behandelingen geven en verzorgt visagie. Woon je in Noord-Brabant of kom je wel eens in de buurt? (Denk: Breda, Roosendaal) Dan moet je echt eens een afspraak maken als je een nieuw kapsel wilt. You will love it!

Om het overzichtelijk te maken heb ik een aantal facts over Dante op een rij gezet.

• Dante heeft al 18 jaar zijn eigen salon en doet regelmatig mee aan kapperswedstrijden.
• Hij heeft alle opleidingen gevolgd van TONI&GUY. Denk aan kleur en kniptechnieken.
• Hij is gediplomeerd visagist van de bekende school Mieke Petiet.
• Je kan er terecht voor onder andere: tanden bleken, spray tan, wimperextensions en Oxygen facials.
• In de salon vind je diverse merken zoals: Revitalash, Agadir Argan Oil, Medik8 huidverzorging, L’oreal en CHI.
• Dante kan alle haartypes behandelen/knippen. Dus ook dik Aziatisch haar of een bos vol met krullen.

Ik hoop dat jullie de vlog leuk vonden aangezien ik vaak vragen en complimenten krijg over mijn haar. 🙂 Als het goed geknipt is, scheelt het je een hoop gedoe in de ochtend. Tegenwoordig heb ik nooit meer een bad hair day.
Mocht je zelf interesse hebben in een behandeling dan kan je eens kijken op de website van Kam & Schaar of bellen naar: 0165 350 311.Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

3 Comments

  1. Danielle 13 januari 2016 / 14:34

    Wat toevallig dat is bij mij in het dorp haha! Je haar is wel super mooi geworden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *