HOERA! WIJ ZIJN GETROUWD!

HOERA! WIJ ZIJN GETROUWD! 😀 😀 😀 Officieel waren wij al voor de wet getrouwd. Op 10 juli 2016 hadden wij onze droombruiloft en dat was echt de kers op de taart. Man, wat hebben wij intens genoten van onze trouwdag. Best bizar dat je al jaren verloofd bent, dan een jaar lang steeds bezig bent met de voorbereidingen en dat de grote dag zelf zo snel voorbij gaat. Heb ik het gedroomd?

Het is ons wel gelukt om van ieder moment bewust te genieten. Hier en daar wat tranen gelaten en ook zeker veel gelachen. Een prachtige dag om nooit te vergeten. Nu wachten we op de mooie foto’s van onze fotograaf en de beelden. Can’t wait!

Alles is het waard geweest en de bruiloft was precies wat ik mij had voorgesteld. We trouwden bij het Marquette kasteel in Heemskerk. Een romantische locatie met geweldige service. Iedereen voelde zich die dag koninklijk. We hebben afgesproken dat we elk jaar terugkomen om lekker en gezellig te dineren in het kasteel. De herinnering blijft voor altijd.

Er is nog genoeg wat ik jullie wil vertellen, maar dat komt op z’n tijd. 😉 Eerst even bijkomen van alles en verheugen op onze huwelijksreis. Ibiza here we come!

Ik wil iedereen namens ons bedanken voor alle lieve woorden en felicitaties! Leuk dat jullie zo meeleven. Bedankt! xVolg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

9 Comments

 1. astrid nab 13 juli 2016 / 12:51

  Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijken jullie zien er supermooi uit

 2. Channah 13 juli 2016 / 13:11

  Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk, ik zag al prachtige foto’s voorbij komen: ik ben heel benieuwd naar de rest (en je volledige jurk!!!!)!

 3. Eveline 13 juli 2016 / 13:46

  Van harte gefeliciteerd! Het lijkt me heel bijzonder om ieder jaar terug te gaan naar de trouwlocatie. Ik ben zelf drie weken terug getrouwd, dus misschien neem ik het idee van je over. 🙂

 4. Norèn 13 juli 2016 / 14:08

  Lieve Sunseree en Mike,

  Nogmaals van harte gefeliciteerd!
  Ben heel benieuwd naar jullie dag en je prachtige jurk.
  Het eerste ‘kiekje’ ziet er in ieder geval magisch uit!

  Liefs Norèn en Xavi

 5. Wilmaaa 13 juli 2016 / 14:31

  Super! Van harte gefeliciteerd! Ik ben enorm benieuwd naar alle mooie foto´s 🙂

 6. Anneleen 15 juli 2016 / 15:40

  Via deze weg nogmaals een hele dikke proficiat met jullie huwelijk! Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *