Hoera! Mijn eigen schoonheidssalon Beauty by Sunseeree is een feit!

Hoera! Mijn eigen schoonheidssalon Beauty by Sunseeree is een feit! Wellicht heb je het nieuws al voorbij zien komen op Youtube of social media. Maar mocht je het gemist hebben, ik ben officieel gestart met mijn eigen bedrijf. Omdat ik deze nieuwe uitdaging ben aangegaan, leek het mij leuk om dit met jullie te delen. 😀

♥ Het begin:

Op mijn 17e heb ik mijn opleiding als schoonheidsspecialiste afgerond en ben werkzaam geweest in diverse salons en voor een bekende parfumerie. Ik kan intens genieten om mensen in de watten te leggen en mijn passie te delen. Ik geloof dat je moet genieten van de kleine dingen in het leven, maar vooral dat je jezelf niet moet vergeten. Je bent het waard om verwent te worden en quality time met jezelf geeft rust, maakt je mooi en doet stralen.
Met dat motto, een positieve vibe en persoonlijke aandacht wil ik graag mijn klanten tot dienst zijn.
Nu de kinderen iets ouder zijn voelt het alsof de tijd nu juist is om eindelijk op te pakken waar ik begonnen was. Vol bruisende energie ben ik de uitdaging aangegaan en run ik nu mijn eigen bedrijf. Zo is Beauty by Sunseeree ontstaan. Met liefde introduceer ik de nieuwste trends en de fijnste behandelingen.

 

♥ De schoonheidssalon:

In mijn salon geef ik diverse behandelingen. Denk aan gezichtsbehandelingen om de huid te verbeteren en optimaal te verzorgen. Hier werk ik met de huidverzorging van het merk Nouvital.
Bij het eerste gebruik was ik zo enthousiast geworden, dat ik meteen met het merk wilde werken. Er zitten geen parabenen in of minerale oliën. Het is hypo-allergeen, dierproef vrij, allergeen vrij geparfumeerd en vrij van tarwekiemolie.
De producten ruiken heerlijk, doen wonderen voor de huid en na een behandeling ga je de deur uit met een super zacht huidje die helemaal gevoed is. Uiteraard worden de producten gekozen op basis van jouw huidtype en na een uitgebreide huidanalyse.

Naast gezichtsbehandelingen geven, wilde ik graag meer leren over de trends van tegenwoordig en nieuwe technieken. De beauty branche staat niet stil en ik wil graag mee met de tijd. Zo heb gekozen om te leren voor wimperstyliste en browstyliste. Nu heb ik mijn eigen brow bar waar ik werk met de producten en technieken van Mrs Highbrow Amsterdam.
Tegenwoordig kunnen vrouwen een mooi gevormde wenkbrauw zeer waarderen. Samen met de klant bespreken we de wensen. Ik ga altijd voor het beste resultaat en een wenkbrauw die passend is bij jouw gezichtsvorm. Ten slotte is iedereen weer uniek!
Voor de wimperbehandelingen werk ik met de producten van Perfect Eyelash. In de salon kun je terecht voor Lash Volume Lifting en One by one wimperextensions. Rond juni 2018 kun je bij Beauty by Sunseeree ook terecht voor permanente make-up zoals bijvoorbeeld: 3Dhairstrokes, Full lips en Eyeliner. 

Het leven is al druk genoeg en toch willen we mooi voor de dag komen met een verzorgde uitstraling. Al is het alleen om wakker te worden met een perfecte oogopslag. Als moeder kan ik het heel goed begrijpen dat je tijd tekort komt in de ochtend vanwege het gezinsleven.
Maar hoe fijn is het als je tijd kunt besparen op jouw beauty routine en er ook nog eens goed uit te zien? Beauty is voor iedereen! Of je nu student bent, moeder, zakenvrouw, het maakt niet uit. Jezelf verzorgen en jezelf niet uit het oog verliezen is erg belangrijk. Je bent het waard! Enjoy the little things in life.

De toekomst:

De meeste kennen mij van mijn blog en vlogs. Hoe gaat dat nu? Goede vraag! Ik vlog en blog al sinds 2011. Een hobby die is uitgegroeid tot een baan. Een ontzettend leuke baan, maar het was nooit mijn doel geweest om daar carrière in te maken. Ik heb veel geleerd, ontzettend mooie dingen mogen meemaken en veel toffe content gedeeld om jullie te inspireren.

Ga ik ermee stoppen? Nee, ik stop zeker niet, maar het is nu niet mijn prioriteit meer. Ik kan onmogelijk alles doen. Ik heb een gezin met kleine kinderen, een huishouden, een huwelijk, een blog, een vlog EN run een salon erbij. Hoe dan? Juist, prioriteiten stellen. Dat is mijn gezin en mijn schoonheidssalon. Het leven is tekort om te denken: “Wat als?” of “Had ik maar..”

Je bent welkom!

Dit is nu wat mij intens gelukkig maakt. Want ik mag mensen in het ECHT verwelkomen in mijn salon! Niet online, maar gewoon in levende lijve. Hoe gezellig is dat! Het is genieten om mensen te mogen behandelen en het geeft enorm veel voldoening als klanten zo tevreden zijn met het resultaat. Daar doe ik het voor.

Natuurlijk ben je van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking of laat je lekker verwennen tijdens een beauty treatment!
Ik ben ook te volgen via mijn Facebookpagina en op Instagram @beautybysunseeree . Hier zie je voor-en-na foto’s, nieuwtjes en leuke (win)acties.

Voor vragen, opmerkingen en/of afspraken mag je contact opnemen via:

E-mail: info @beautybysunseeree.nl
Telefoonnummer: 0611281811 (ook via WhatsApp)

5 Comments

 1. Ayda 2 december 2017 / 00:27

  Van harte! Heel leuk, wens je het allerbeste toe en veel succes. Ik plaats nooit wat maar dit moest ik nu echt kwijt.

  • KoalaBeautyMama 4 december 2017 / 11:53

   Hoi Ayda, wat ontzettend leuk en lief dat je reageert! Dankjewel, ik ga ervoor! 😀 Fijne feestdagen alvast xx

 2. Nienke 12 december 2017 / 15:20

  Wat leuk! Gefeliciteerd en succes met je salon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *