Hoera! Onze dochter viert haar 5e verjaardag!

Vijf jaar geleden in 2012, werd op deze dag onze dochter geboren. Gisteravond rond 22:00 uur lag ik wakker in bed nadat ik de woonkamer had versierd. Precies rond die tijd zat ik op het randje van het bed de pijnlijke weeën weg te puffen. Het begon toen al die avond rond 17:00 uur. Mike voerde mij stukjes watermeloen en ik probeerde te ontspannen door mijn favoriete muziek op te zetten. Mike ging van de zenuwen beneden de kliko schoonmaken om 22:00 uur! Wat een malle haha.

Volgens mij ging ik rond 02:30 uur naar het ziekenhuis. Ken je dat met weeën over hobbels als je in de auto zit? Niet grappig. Eenmaal aangekomen was mijn rolstoel lek, maar gingen we toch vlug naar het geboortecentrum om daar zonder pijnbestrijding te bevallen. Ik zweer het, dat was de grootste uitdaging van mijn leven!
In bad bevallen was geen succes, want ik voelde me net een drijvende zeekoe. Op bed kon ik geen kracht vinden om te persen dus beviel ik uiteindelijk om 07:07 uur in kamer 7 op de baarkruk.

Het grootste en mooiste geschenk kregen wij. Een prachtige dochter genaamd Ayumi. Ze was flink, gezond een super schattig. Bizar dat ze nu al 5 kaarsjes mag uitblazen. VIJF! Vandaag is ze echt jarig en viert ze haar kinderpartijtje. Over een paar dagen begint de basisschool weer en mag ze naar groep 2 als oudste kleuter waar ze heel trots op is.
Wat een grote meid staat hier al voor ons. Ze is zorgzaam, is altijd in voor een grapje, houdt van dansen en ze is een enthousiaste meid die niet op haar mondje gevallen is. Ze heeft een bruisende energie en maakt ons aan het lachen ook al zoekt ze vaak de grenzen op.

Wat een rijkdom dat we haar in ons leven mogen hebben. Wij gaan in de ochtend snel aan de slag om het huis in orde te maken voor haar vriendinnetjes die straks komen. Spannend zo’n eerste kinderfeestje! Let’s go, let’s go! 😀

Hiep hiep hoera voor Ayumi. Ik hoop dat ze nooit vergeet dat haar ouders zielsveel van haar houden. Nu tijd voor een feestje!


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

4 Comments

  1. Bianca 26 augustus 2017 / 22:58

    Mooi geschreven 👍🏻😘

  2. Wendy (B) 27 augustus 2017 / 10:28

    Hiep hiep hoera 😀 !
    (Sorry dat ik te laat ben)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *