Hoe is het om een blogger als vrouw te hebben?!

Soms vragen mensen mij weleens: hoe is het om een blogger als vrouw te hebben?! Het leek mij leuk om hier openlijk over te schrijven om te kijken of er meer mannen zijn die er hetzelfde over denken.

In het begin moest ik er heel erg aan wennen. De hele dag achter de computer zitten en maar tikken op dat toetsenbord. Wat een junkie dacht ik! Soms ergerde ik me er wel eens aan.
Dan wilde ik samen gezellig aan tafel zitten of een filmpje kijken, maar nee, dan kon dat niet want zij was veel te druk bezig voor haar blog.
Ze was dan bezig met een artikel en dat moest zo snel mogelijk online zijn. Aan de andere kant vond ik het wel goed dat ze zich bezig kon houden, want dan liet ze mij tenminste met rust als ik ging gamen.
Win-win situatie toch? Ik begon het ook meer als haar bezigheidstherapie te zien. Zolang ze mij er maar niet mee lastig viel vond ik het wel goed..

Dat was natuurlijk allemaal toen. De tijd voordat we twee kinderen kregen.
Nu gaat het heel anders. Nu moeten wij veel met elkaar rekening houden, zodat we niet verstrikt raken in onze ouderschapsrol. Daar bedoel ik mee, elkaar de ruimte kunnen geven zodat we onze “ei” kwijt kunnen.
Ik moet rekening houden met de evenementen waar Sunseeree graag naar toe wilt, want dan moet ik op de kinderen passen. En als ik ergens heen moet, past Sunseeree weer op de kinderen.

Wij hebben helaas niet altijd de luxe om oppas te regelen, dus moeten wij het samen doen.
Dit gaat tot nu toe gelukkig erg goed. Heel soms moeten wij ook met ons gezin naar een evenement van Sunseeree en maken wij er een uitstapje van. De kinderen vinden dit geweldig en genieten wij samen als gezin van dit tripje. Gezellig met zijn allen een dagje weg, gecombineerd met mama’s “werk”. Ideaal toch? 🙂

Als we dan ergens heen gaan en Sunseeree moet iets voor haar blog doen, dan kan ik me soms aan sommige dingen irriteren. Zo kan ik zwaar chagrijnig worden als ik nog niet aan mijn eten mag beginnen, omdat er eerst een foto van gemaakt moet worden.
Zeker als ik heel veel honger heb, dan wil ik net zoals iedereen zo snel mogelijk en zoveel mogelijk eten om mijn honger te stillen.

Beeld het even in, er wordt een overheerlijk Indische rijsttafel voor je neus geserveerd. Je maag knort als een gek. Je kwijl raakt bijna de grond aan. Maar je mag er niet aan komen!
Want je vrouwtje moet eerst uitgebreid foto’s van maken voor haar Instagram, Facebook of blog.
Dan is het denk ik niet gek als je boos wordt, toch?
Ik word dan echt helemaal “loco” en ben ik voor eventjes geen leuk gezelschap. Dit weet Sunseeree nu ook en tegenwoordig staat haar camera op sportstand, zodat ze super snel foto’s kan nemen wanneer het eten opgediend wordt. Ze laat mij gelukkig niet meer zo “lang” wachten en ben ik een stuk gezelliger aan tafel. 😛

Wat ik handig vind aan een vrouw die blogt, zijn de spullen die wij af en toe toegestuurd krijgen. Soms heb ik zoiets van eh, wat moeten wij hiermee, maar vaak zijn het toch wel handige en/of leuke spullen. Ik sta er soms van te kijken van wat wij allemaal mogen ontvangen. En stiekem ben ik trots op mijn vrouwtje omdat ze dit toch allemaal weet te regelen en dat ze iets bereikt heeft.

Een van de leukste dingen waar ik dan ook graag naar terugkijk, was ons weekendje weg met ons hele gezin. [link] Dit was de eerste keer dat wij langer als een dag weg waren en dat ook nog eens in het buitenland.
Ik vond het heel spannend want ik had geen idee hoe het zou gaan en hoe de kinderen zich zouden gedragen. Gelukkig viel het allemaal reuze mee en wat hadden wij enorm genoten! Wat was dat geweldig! Ik zou zo weer terug willen.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik in het begin heel sceptisch was over haar blog, omdat ik totaal geen idee had wat ze ermee kon bereiken. Nu ik precies weet wat het allemaal inhoudt, probeer ik haar daar waar ik haar kan steunen te steunen. Voornamelijk ook meer omdat ik weet hoeveel plezier ze erin heeft en het altijd vol met passie doet. Ik vertel men dan ook altijd met trots dat mijn vrouw een blogger is. Koalabeautymama! Ja, dat is mijn vrouw!

Daddy Mike

Volg me ook op: InstagramFacebookYoutube Bloglovin

4 Comments

 1. Dineke 5 november 2015 / 09:28

  Wat een leuk artikel! Hahaha dat eten is volgens mij aan iedere man gelinkt. Heel leuk dat jullie ook als gezin ergens naartoe gaan, mijn man vind dat niets helaas. Jullie zijn een perfect koppel samen!

 2. Lissy 5 november 2015 / 14:46

  Superleuk geschreven en een trotste man heb je hiero! leuk 😀

 3. Saskia 5 november 2015 / 19:03

  Wat lief om te lezen dat je zo trots op haar bent! Wel grappig om te lezen dat je het soms irritant vind dat je moet wachten met eten omdat er even foto’s gemaakt moeten worden, haha! Ook leuk dat jullie als gezin leuke spullen krijgen opgestuurd of soms naar een evenement gaan en daar echt een uitje van maken.

 4. Madelon 6 november 2015 / 07:57

  Haha dat van het eten klinkt bekend. Mijn man is er nu wel aan gewend. Echt lief dat je zo trots op haar bent. Mijn man heeft mijn visitekaartjes altijd bij hem en deelt die regelmatig uit haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *