Hiep hiep hoera! Masato is 3 jaar geworden!


Drie jaar geleden zat ons zoontje op dit moment nog in mijn buik.
Ik was de zwangerschap helemaal zat. Ik kon niet lopen van de bekkenpijn en zat bovendien de laatste week in het ziekenhuis aan een scan om zijn hartritme te controleren. Met 38,5 week mocht ik naar het ziekenhuis om ingeleid te worden. Verrassing! Want het bleek helemaal niet nodig te zijn. Ik had toevallig al 3 centimeter ontsluiting en mocht gelijk door naar de verloskamer. Hoe relaxed?

Ik had er enorm veel zin in. Ja echt. De dag en de reis naar het ziekenhuis gingen rustig en voorspoedig. Nu hoefde ik alleen maar te liggen en de baby eruit te persen zonder stress. Ik kreeg wel weeën opwekkers aan een infuus. Dit was 18:00 uur ‘s avonds. Langzamerhand begonnen de weeën te komen. Pas rond 19:45 uur begon ik echt pijn te krijgen en vroeg ik om een pijnpompje. Wat trouwens voor geen meter hielp. Ik werd er alleen duizelig van, maar de pijn bleef. Ach ja, de bevalling ging door.

Het ging super vlot! Voor ik het wist zat ik op de 10 cm ontsluiting en mocht ik gaan persen. De verloskundige vroeg mij om rustig aan te doen en mezelf in te houden. “Dacht het niet” dus ik perste door. De bevalling van onze dochter Ayumi zat nog vers in mijn geheugen en hell no dat ik weer bijna een uur ga persen!

Omdat het zo snel ging, zei de verloskundige: “Pak hem zelf maar!” Heel bizar, maar ik dacht niet na. Ik greep naar de onderkant, pakte mijn baby en trok hem eruit. Daar lag hij dan op mijn borst terwijl er een dekentje over hem werd gelegd. In totaal heb ik 3 keer geperst voor hij eruit kwam.

Masato werd een paar minuten voor half 9 in de avond geboren. Nu is hij 3. Wat een mannetje is het geworden. Echt een verschil met Ayumi. Masato heeft echt jongenstreken en houdt van klieren, grapjes maken en kattenkwaad uithalen. Het is een mama’s kindje die houdt van knuffelen. Hij is dol op eten al is hij wel mega kieskeurig. Bami soep is zijn favoriet.
Op het moment is hij gek van treintjes en gaat graag buiten fietsen. Het is een genot om hem in ons gezin te hebben en we zijn dolgelukkig dat hij bij ons geboren is.

Hiep hiep hoera! Wij feesten vandaag even door! 😀Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

5 Comments

 1. Wendy (B) 5 september 2017 / 16:05

  Proficiat!

 2. Anke 8 september 2017 / 07:05

  Gefeliciteerd nog!! Wat een knapperd is het 😄

 3. Jeanne 11 september 2017 / 21:35

  Nog gefeliciteerd met Masato’s verjaardag!
  Wat wordt hij groot!
  Ik volg je nu denk ik 2,5 jaar, dus toen was hij nog heel klein haha.
  De laatste tijd heb ik je blog minder gelezen omdat ik het zo druk had, vandaag dacht ik er ineens weer aan.
  Ik hoop nu weer vaker te lezen 🙂

  • KoalaBeautyMama 20 september 2017 / 17:53

   Hoi Jeanne! Ah wat leuk, dankjewel nog voor de felicitatie. 😀 Het is wat rustiger op de blog, maar hoop dat je het nog steeds leuk vindt. xx liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *