Herkenbare momenten vastleggen met de hilarische NoNo Cards + Win actie

Wat moest ik lachen toen ik de NoNo Cards bekeek. Iedere ouder maakt herinneringen met hun kindje(s) en daarbij horen hilarische momenten. Het zal ook vast bij jou zijn voorgekomen dat je dacht:”wat ruik ik nu toch?!” en dat je kind haar of zijn broek had volgescheten tot de rug aan toe.. Of dat je een gat in de lucht springt van blijdschap, omdat de kinderbijslag binnen is en je eindelijk die leuke musthave voor je kids kan kopen.

De NoNo Cards zijn dus kaartjes met een knipoog waarmee je herkenbare momenten en mijlpalen kunt vastleggen. Het gezinsleven kan ontzettend druk zijn en het lijkt wel of kinderen op de meest onmogelijke momenten iets uithalen. Probeer de humor er maar van in te zien. πŸ˜‰ Dan kunnen jullie er uiteindelijk samen om lachen.

De Milestone cards zijn voor baby’s van 0-12 maanden oud, maar ik moet zeggen dat er een aantal kaarten tussen zitten die ook heel leuk zijn voor je dreumes, peuter of kleuter. In het doosje zitten 30 kaarten van 17 x 12 cm. Als je ze niet meer gebruikt, kan je de grappigste bijvoorbeeld inlijsten of ergens in de kinderkamer hangen als decoratie. Mocht je een kinderplakboek hebben, dan kan je een kaartje daarin plakken.

Masato is nu 1 jaar oud en er zitten voor hem wel wat toepasselijke teksten bij. Alleen wilt hij niet altijd op de foto. Zo is er bijna een kaartje gesneuveld en herinnert hij mama eraan dat een”mamablogger” heel veel geduld moet hebben haha.

Ik heb goed nieuws, want jij kan kans maken op een set van de NoNo Cards! Ik mag 1 set weggeven en heb de voorwaarden van de win actie hieronder beschreven:

β™₯ Like de Facebookpagina van NoNo Cards en Koalabeautymama.
β™₯ Laat een reactie achter hier op mijn blog onder deze win actie, waarom jij graag wilt winnen.

β™₯ De winnaar maak ik dinsdag 24-11-15 bekend en krijgt persoonlijk een mail van mij dus vergeet niet een geldig emailadres achter te laten en je naam. Good luck!

Welke hilarische mijlpaal zou jij nooit meer vergeten van je kind(eren)? Ben benieuwd..

 


Volg me ook op
: Instagram β™₯ Facebook β™₯ Bloglovin β™₯ Youtube

12 Comments

 1. Nicole 17 november 2015 / 07:46

  Haha wat een leuke kaarten! Ik heb een vriendin die zwanger is en zij zal er de humor ook van inzien dus zou het voor haar willen winnen πŸ˜„
  De meest hilarische mijlpaal hier is: voor het eerst in bad gepoept haha je had het gezicht van mijn man moeten zien 😝

 2. Ester 17 november 2015 / 09:51

  Hahaha hilarische mijnpaal-kaarten. Echt top!
  Deze zou ik Γ©rg graag winnen πŸ˜€ *fingers crossed!*

  De hilarische mijlpaal die ik nooit vergeet: Die keer dat mijn man met zoontje onder de douche stond en het zoontje besloot te poepen. HI-LA-RISCH

 3. Alicia Hofman 17 november 2015 / 10:58

  Ik doe graag mee voor mijn meisje van bijna 11 weken maar hebben hier ook nog een dreumes rond lopen dus wie weet ook nog wat hilarische momentjes voor haar

  Meest hilarische moment of misschien wel chananste moment was dat dochterlief zonder luier rondliep en we dachten; wat is de hond nu aan het eten? Zo erg! Hahahaha

 4. Aartie 17 november 2015 / 11:33

  Jaaaaaaa, leuk!! Ik heb allemaal vriendinnen die aanstaand moeder zijn (jaja, eind 20, dan krijg je dat haha ) en dan zijn zulke kaartjes toch veel leuker als oppepper dan toch telkens een kaartje van de Bruna met er een bloemetje en een papfles op getekend.
  Wat superleuk, het doet mij een beetje denken aan 9gag voor jonge ouders πŸ™‚

 5. bonita 17 november 2015 / 12:06

  Leuke kaartjes! Met een kleine meid van 11 dagen oud komen ze alle momenten vast nog wel een keer voorbij! πŸ˜‰. Uiteraard Beide pagina’s een like gegeven op fb..

 6. Lonneke 17 november 2015 / 12:44

  Ik vind deze kaartjes hilarisch! Mijn zoontje is nu 4 maanden en sommige dingen zijn gelukkig nog niet gebeurt! Zoals het onderpoepen of mama onderkotsen. Andere zijn al wel erg herkenbaar, zoals het geentertaind (??) willen worden en het absoluut niet (alleen) willen liggen! Om deze momenten vast te leggen zou ik graag de kaartjes winnen. 😍

 7. Angela 17 november 2015 / 13:29

  Leuk! Ik wil ze graag winnen omdat ik voor het eerst mama word volgend jaar april! Tussen alle zoetsappigheid van zwanger zijn door- denk ik dat dit ook een heel leuk cadeau is om ook mijn vriend blij mee te maken.

 8. Amber 17 november 2015 / 19:12

  Wat een gave winactie! Ik doe graag mee, zelf heb ik geen kinderen maar rondom mij heb ik een aantal vriendinnen met kleine hummeltjes. Die leuke kaartjes zijn eens wat ander dan die standaard milestone kaarten die je vaak voorbij ziet komen. Zou een leuk cadeautje zijn πŸ™‚

 9. Adinda 17 november 2015 / 22:14

  Ik zou het graag voor een vriendin willen winnen. Die dit echt hilarisch zou vinden. Ze krijgt in februari haar eerste kindje en zou de kaarten dan kunnen gebruiken.

 10. patricia wagteveld 17 november 2015 / 22:51

  Wat een fantastische kaarten! Daar wil onze dochter van 4 maanden oud wel voor poseren πŸ™‚
  Dit zou super leuk zijn voor in het project life foto album van onze dochter.
  Nu heel hard duimen tot 24 november πŸ™‚ Mochten we niet winnen dan word het sinterklaas of de kerstman lief aankijken

 11. Mary 18 november 2015 / 21:12

  Ze lijken me echt super grappig. Niet zo zoetsappig maar gewoon hoe het is. Mijn baby is 7 weken dus nog genoeg mijlpalen te gaan.

  Om op je vraag terug te komen. De 1e keer dat mijn dochter een vreemde man in de supermarkt papa noemde zal ik nooit meer vergeten. Achteraf hilarisch, op dat moment kon ik wel door de grond zakken.

 12. sasja 20 november 2015 / 19:57

  Wat een leuke kaartjes! Ik ben momenteel 5 maanden zwanger van de eerste, een jongetje, die in april geboren zal worden. Deze kaartjes lijken me een leuke manier om alle gebeurtenissen te herinneren en ook met vrienden en familie te delen! Fingers crossed 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *