Help, ik zoek een haarstylist voor onze bruiloft!

Help, ik zoek een haarstylist! Het duurt nog een tijdje voordat we gaan trouwen, maar ik wil op tijd beginnen met het vinden van een haarstylist. Op onze bruiloft wil ik natuurlijk dat mijn haar perfect zit.

Mijn make-up doe ik zelf, maar mijn haar wil ik toch wel laten doen. Geen stress, gewoon genieten en er fabulous uitzien.

Over de trouwlocatie:

Wij trouwen in Noord-Holland bij een mooi kasteel. Omdat alles op deze dag op dezelfde locatie is, zijn we vroeg al aanwezig op de plaats van bestemming.
Ik zal geen kapsalon bezoeken, maar wil graag een haarstylist die op onze trouwlocatie komt om in de ochtend mijn haar te verzorgen.

Over mijn bruidskapsel:

Ik ga voor glam, volume en een mooie slag. Geen knotjes, ingewikkelde vlechtjes of echte krullen. Denk aan het glam kapsel van de Kardashians. Misschien dat ik mijn haar voor de helft wil opsteken ivm een sluier. Dat weet ik nog niet of dat staat bij mij. 😉
Het liefste draag ik mijn haren los. Ik ben in voor veel volume producten en eventueel haarextensions haha. Zonder eruit te zien a la Gypsy Wedding.
Ik heb veel Aziatisch haar dus misschien is dat wel een uitdaging om dat de hele dag mooi in model te laten zitten zonder dat het gaat uitzakken.

Ben jij de persoon die ik zoek? Of ken je iemand die helemaal bij dit plaatje past? Heb je een aanrader voor een goede haarstylist? Mail me dan alsjeblieft op info@koalabeautymama.nl

Alvast bedankt voor jullie reacties! Zou top zijn als ik op deze manier iemand kan vinden voor onze grote dag. Thanks! 😀

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

4 Comments

 1. Ayda 5 juli 2015 / 13:41

  http://www.kapsalonzaara.nl Zij maakt altijd van alle bruiden een droom princes, maybe dat ze wel naar locatie wil komen ( de eigenaarese ). Bekijk anders haar facebook heeft ze veel fotos.

  Hoe dan ook je ziet er altijd prachtig uit.

  Xx

 2. Nadeche 5 juli 2015 / 15:39

  Hee sunseree.

  Ik ben gek op haar en ik zou graag je kapsel voor je bruiloft doen. Laat me aub iets weten xx

 3. y 5 juli 2015 / 22:50

  Chiq le frique in Rotterdam, doet alle soorten haar.
  Dus gespecialiseerd in black, aziatisch en europees haar. Zag net een prachtige balayage op facebook. Maar is misschien niet handig, omdat je in noord holland trouwt.

 4. Dineke 8 juli 2015 / 23:11

  Kijk eens op yelizkaya.com. Zij maakt waanzinnige haarcreaties en heeft een eigen opleidingsinstituut. Grote kans dus dat er iemand in de buurt van jou woont. Ze is zelf geloof ik Turks dus ook wel bekend met donker en dik haar 😉 Wel leuk zeg al die voorbereidingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *