Hello Kitty speeltapijt voor de kinderkamer

speel4

In Ayumi’s kamer ligt nu laminaat wat heel mooi staat, alleen kan het een beetje koud zijn als je op de grond wilt spelen. Daarom wilden wij een speelplekje creëren met een warm tapijt/vloerkleed. Als je bijvoorbeeld bij een Leenbakker of een Ikea wilt kijken, dan is er beperkte keuze. Soms kan je gewoon niet slagen, omdat er een tijdelijk assortiment is. Hoe vind je dan een leuk speeltapijt voor je kinderkamer?

Dan kan ik je waarschijnlijk blij maken met mijn shop tip. Bij Speeltapijt.com vind je allerlei verschillende soorten en maten als het gaat om tapijten en vloerkleden voor de kinderkamer. Zowel voor jongens als meisjes kan je hier helemaal los gaan. In de webshop verkopen ze ook thema tapijten zoals bijvoorbeeld: Spiderman, Spongebob, Prinsessen en Cars.

speel1

Wij hebben gekozen voor een Hello Kitty tapijt van dikke kwaliteit. Ik koos juist voor een dikker tapijt, zodat het lekker warm is als we er samen op zitten. Er zijn dus verschillende maten en ik heb het tapijt wat groter genomen, omdat er dan genoeg ruimte is voor ons allemaal om te spelen. 

Het tapijt werd bezorgd met stevig plastic er omheen. Omdat het een nieuw tapijt is, zit er een apart luchtje aan. Ik heb het daarom een dag laten luchten uit de verpakking. Na ongeveer 3 dagen was de geur verdwenen. De punten van het tapijt staan in het begin een beetje krom. Dit komt omdat het opgerold is geweest. Don’t worry, dit trekt vanzelf bij. Je kan er eventueel iets zwaars opzetten.

speel2
speel3


Ayumi was gelijk dol op de vrolijke kleurtjes. Je merkt echt dat het van goede kwaliteit is. De haren zijn dikker, maar niet zo lang dat er veel vuil tussen kan gaan zitten. Het blijft makkelijk schoon te houden. Dit tapijt geeft haar kamer meer sfeer. Het staat zo gezellig. Het enige wat we nog nodig hebben is een mooie speelgoedkast en dan is Ayumi haar kamer compleet.

Wil je een kijkje nemen in hun assortiment? (Klik hier)

x Liefs,

Sunseeree


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *